KAKAV DERBI JUŽNOG JORKŠIRA: Barnsli skoro 15 godina čeka domaću pobedu nad "sovama"

O. M.

21. 03. 2023. u 10:35

VODEĆA ekipa engleske Lige jedan Šefild Venzdej gostuje četvrtoplasiranom Barnsliju u derbiju 29. kola.

КАКАВ ДЕРБИ ЈУЖНОГ ЈОРКШИРА: Барнсли скоро 15 година чека домаћу победу над совама

Profimedia

Obe ekipe iz Južnog Jorkšira žele da se vrate u Čemppionšip, Venzdej posle dve sezone, a Barnsli posle jedne. "Sove" su na čelu trećeligaškog karavana sa 78 bodova, jednim više od drugoplasiranog Plimuta koji ima i dva meča odigrana više. "Ugljari" su četvrti sa 69 bodova, osam manje od Plimuta na drugom mestu koje vodi direktno u Čempionšip. 

U prethodnom kolu Šefild je igrao 1:1 sa Boltonom na svom ''Hilsborou''. Bila je to 23. prvenstvena utakmica bez poraza za ekipu Darena Mura, mada se u tom periodu desio neočekivani poraz u FA kupu od Flitvud tauna.

Barnsli je za vikend savladao Vikomb na gostovanju i tako povećao svoj niz nepobedivosti na 11 utakmica. Ekipa Majkla Dafa je na poslednjih 20 utakmica sakupila najviše bodova u Ligi jedan - 48 i postigla najviše golova - 29. 

U prvom susretu ove sezone Barnsli je kao gost na ''Hilsborou'' pobedio sa 2:0, golovima Devante Kola i Džejmsa Norvuda, ali Barnsli ne zna za pobedu nad Venzdejem na svom ''Oukvelu'' od 2008. godine. Pre dve sezone sastali su se poslednji put na njemu, bilo je to u Čempionšipu kada su "sove" pobedile sa 2:1.

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 2,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)