''TAMNOPLAVI'' JURE EKSPRESAN POVRATAK U ELITU: ''Poštenjaci'' hvataju zalet

V.M.

21. 03. 2023. u 14:17 >> 14:17

DANDI dočekuje Er junajted na ''Dens parku'' od 20.45.

ТАМНОПЛАВИ ЈУРЕ ЕКСПРЕСАН ПОВРАТАК У ЕЛИТУ: Поштењаци хватају залет

Profimedia

Domaćin je prošle sezone ispao iz škotskog Premijeršipa i sada pokušava da se ekspresno vrati u njega. Trenutno je drugi na tabeli, što mu garantuje polufinale plej-ofa za plasman u elitu i zaostaje sedam bodova za liderom Kvins parkom.

Dandi je u padu forme, na poslednjih pet utakmica ima samo jednu pobedu uz po dva remija i poraza. U prošlom kolu odigrao je 0:0 sa Partrikom. Geri Boujer mora brzo da pronađe način da prodrma svoje izabranike kako bi se održali u vrhu tabele u završnici prvenstva.

Er junajted je u dobrom ritmu, nakon nešto slabijih partija savladao je Morton i Hamilton i tako se popeo na treće mesto. Zaostaje samo bod za Dandijem i ima poen više od četvrtoplasiranog Partrika. Treće i četvrto mesto garantuju četvrtfinale plej-ofa za plasman u elitu i gost će želeti da se domogne drugog mesta kako bi preskočio tu fazu. ''Poštenjaci'' su najbolji gosti u Čempionšipu, na 14 utakmica van svog stadiona pokupili su 26 bodova.

Ovo će biti četvrti međusobni susret današnjih rivala ove sezone. Na prvom je slavio Er junajted rezultatom 3:1, ali onda je Dandi uzvratio sa dve pobede, 2:1 i 0:2.

Očekujemo da oba tima postignu barem po gol. 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)