PAPINI LJUBIMCI GOSTUJU NJUELSU: Ne očekujte mnogo golova na stadionu "Marselo Bijelsa"

O. M.

20. 03. 2023. u 20:42 >> 20:42

U osmom kolu argentinske Profesional lige, San Lorenco gostuje Njuels old bojsima na stadionu "Marselo Bijelsa".

ПАПИНИ ЉУБИМЦИ ГОСТУЈУ ЊУЕЛСУ: Не очекујте много голова на стадиону Марсело Бијелса

Foto: Profimedia

"Sveci" su u dosadašnjem delu prvenstva ostvarili pet pobeda, dok su po jednom izgubili i igrali nerešeno. Poraz nemaju od drugog kola kada su se vratili kratkih rukava sa gostovanja Lanusu. Ovo je najbolji start San Lorenca u Ligi od 2015, kada su u prvih sedam kola skupili 18 bodova.

Izabranici Rubena Insue imaju najbolju odbranu u ligi. Primili su samo tri gola i sva tri u gostima, dva u porazu od Lanusa i jedan u remiju sa Hurakanom.

U poslednjem ligaškom meču savladali su Himnasiju La platu sa 4:0, a nakon toga su bili uspešni i u Kupu Argentine gde su sa 3:0 savladali četvrtoligaša Sarmiento.

Njuels je uspeo da izvuče bod na gostovanju Kolonu i pre početka ovog kola bio je deveti sa pet bodova zaostatka za današnjim gostom.

Izabranici Gabrijela Hajncea nisu primili gol na tri utakmice kod kuće, ali su samo Banfildu dali dva, dok su Barakas i Velez savladali minimalnim rezultatom.

Računajući i prošlu sezonu, Bojsi su primili samo jedan gol na šest poslednjih prvenstvenih mečeva na "Bijelsi". Ipak, poraženi su u Kupu od petoligaša Klejpola pre nešto manje od mesec dana.

U prošloj sezoni Njuels i San Lorenco odigrali su na istom ovom stadionu dve utakmice. U ligi je meč završen bez golova, dok su u Liga kupu gosti pobedili sa 2:1.

Najveći nedostaci u igri Hajnceovog tima su loša skok-igra i spora tranzicija. S druge strane, iako prima malo golova, San Lorenco neguje ofanzivnu igru sa puno šuteva na gol iz svih pozicija.

Njuels će biti bez Fabijana Anhela, koji ima problema sa kolenom, Armanda Mendesa koji se i dalje oporavlja od preloma ruke, Marka Kampanjaro i Fransiska Gonzalesa koji se već neko vreme oporavljaju od povrede prednjih ukrštenih ligamenata, dok je Henaro Rosi istegao mišić.

San Lorenco će biti bez Heremijasa Džejmsa zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata, dok je Andres Vombergar pozvan u reprezentaciju Slovenije za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. S druge strane, u tim se posle odslužene suspenzije vraćaju Nahuel Barios i Agustin Đaj.

U samo jednom od poslednjih 18 duela ove dve ekipe bilo je više od jednog gola razlike, a pošto oba tima primaju malo golova, najsigurnija opcija je igra na malo golova.

NAŠ PREDLOG: 1X&0-2 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade