BASKIJCI SANJAJU TITULU! ''Plavo-beli'' čuvaju vrh tabele na neugodnom gostovanju

V.M.

20. 03. 2023. u 11:32 >> 11:32

MIRANDES dočekuje Eibar u poslednjoj utakmici 32. kola španske Segunde.

БАСКИЈЦИ САЊАЈУ ТИТУЛУ! Плаво-бели чувају врх табеле на неугодном гостовању

Foto: Profimedia

Obe ekipe se nalaze u odličnoj formi pred ovaj meč. Domaćin je neporažen na poslednje tri utakmice i uspeo je da pobegne iz donjeg doma i približi se sredini tabele. Sa druge strane, Eibar je nanizao četiri ligaške pobede, popeo se na prvo mesto i danas ima priliku da se odvoji na plus četiri od najbližeg pratioca Granade.

Mirandes je konačno proigrao, izabranici Hosea Ečeberije su slavili tri puta na poslednjih pet utakmica i trenutno su 13. na tabeli sa 40 osvojenih bodova. Prošlog vikenda su u velikoj goleadi slavili protiv Sportinga u Hihonu rezultatom 3:4. Pre toga su savladali Ovijedo sa 1:0, tako da se nalaze u seriji od dve vezane pobede. Mirandes igra solidno kod kuće ove sezone, na 16 utakmica pokupio je 29 bodova. Ako uzmemo u obzir formu i to da ima plus sedam u odnosu na Ponferadinu koja je prvi tim ispod crte, domaćin ne bi trebao da ima velikih problema oko opstanka u Segundi.

Eibar pruža fantastične partije u drugoj polusezoni i ima odličnu priliku da se vrati u La ligu. Prvi je na tabeli i ima bod više od drugoplasirane Granade i trećeplasiranog Las Palmasa. Gosti iz Burgosa su u sjajnom ritmu, redom su dobijali Lugo, Tenerife, Viljareal B i Burgos i danas će želeti da upišu peti vezani trijumf kojim će se usamiti na vrhu tabele.

Ono što je još impresivnije je to što za vreme ove serije fantastičnih rezultata nisu primili gol, što znači da je Luka Zidan poslednji put vadio loptu iz mreže pre tačno 440 minuta, poslednji pogodak primio je protiv Kartahene pre pet kola.

Kada se susretnu ove dve ekipe podela bodova je česta pojava, to je bio slučaj na njihova prethodna tri duela, a poslednji put kada je neko slavio bilo je 2014. tada je Eibar trijumfovao sa 1:4.

Očekujemo još jednu tvrdu utakmicu u režiji lidera Segunde, verujemo da će biti malo pogodaka i predlažemo kombinaciju duple šanse sa golovima.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,55)

TIP ZA HRABRIJE: Super pobeda 2 (kvota 3,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐURICA PREDLAŽE: Tiket za petak našeg poznatog tipstera