KRISTIJANO RONALDO DOČEKUJE SRBINA! Matićeva ekipa priželjkuje iznenađenje

V.D.

14. 03. 2023. u 10:58

DANAS od 15.30 u četvrtfinalu "Kraljevskog kupa" sastaju se Al Nasr i Aba

КРИСТИЈАНО РОНАЛДО ДОЧЕКУЈЕ СРБИНА! Матићева екипа прижељкује изненађење

FOTO: Tanjug/AP

Ekipa Al Nasra je dolaskom Kristijana Ronalda zacrtala kao glavni cilj osvajanje desete jubilarne titule šampiona Saudijske Arabije, ali je u prošlom kolu u direktnom duelu sa glavnim kandidatom za šampionski pehar poražena. Al Itihad je na svom terenu bio bolji minimalnim rezultatom.

Puleni trenera Rudija Garsije se trenutno nalaze na drugoj poziciji nakon 20 odigranih kola sa bodom manje od Al Itihada kog nisu pobedili punih pet godina.

Današnji rival Ronalda i družine biće Aba koja se nalazi u velikoj krizi rezultata i na poslednjih pet mečeva u ligi uspela je da upiše samo jedan remi i to u poslednjem kolu protiv Al Fateha na svom terenu. Ekipa za koju nastupa bivši mladi reprezentativac Srbije Uroš Matić se nalazi na 12. poziciji sa 23 osvojena boda manje, što je tačno duplo manje od Al Nasra.

S obzirom na to da je ovo Kup takmičenje Aba će imati veliki motiv da sruši apsolutnog favorita, ali svakako i da "žuto-plavi" žele plasman u narednu fazu s obzirom na to da su pehar u "Kraljevskom kupu" podigli poslednji put daleke 1990. godine.

Što se tiče tradicije ona je na strani Al Nasra koji je na 11 odigranih mečeva upisao šest pobeda, dok je Aba slavila dva puta, a tri meča su završena podelom bodova. 

Domaćin je apsolutni favorit na ovom meču i verujemo da će slaviti rutinski, a pošto je kvota na keca mala, pojačali smo je golovima.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna