IMA LI KRAJA AGONIJI PARTIZANA? Veliki povratak nekadašnjeg golmana Crvene zvezde

N.P.

12. 03. 2023. u 11:20

TIM Mladosti dočekuje crno-bele iz Humske u utakmici 26. kola Super lige Srbije.

ИМА ЛИ КРАЈА АГОНИЈИ ПАРТИЗАНА? Велики повратак некадашњег голмана Црвене звезде

FOTO: FK Partizan

Igor Duljaj ni u drugom meču kao trener voljenog kluba nije uspeo da ostvari pobedu. Ekipa Partizana je ponovo razočarala svoje navijače u Humskoj remijem protiv Kolubare 1:1. Crno-beli sada zaostaju za večitim rivalom Crvenom zvezdom ogromnih 18 bodova.

Tim Mladosti nema trijumf u prolećnom delu sezone. Lučanci na prethodnih šest utakmica u prvenstvu imaju tri poraza i isto toliko remija. Poslednji u prošlom kolu na gostovanju Javoru u Ivanjici 1:1. Puleni Dragiše Žunjića su posle serije loših partija pali na 14. poziciju Super lige Srbije sa 21 bodom.

Domaćin je nakon teže povrede talentovanog golmana Željka Samčovića, angažovao bivšeg čuvara mreže Crvene zvezde Sašu Stamenkovića. Iskusni internacionalac braniće gol Lučanaca do kraja sezone, i imaće vatreno krštenje protiv nekadašnjeg ljutog rivala.

U minulom međusobnom duelu nije bilo pobednika. Partizan je u jednoj od najtežih situacija u istoriji kluba. Opet, "parni valjak" je za klasu bolji sastav od domaćina i predlažemo da odigrate čistu dvojku.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BILBAO JURI LIGU ŠAMPIONA: Na San Mamesu su padale mnogo jače ekipe od fenjeraša sa juga Španije