ZICER ZA ČELSI: Fenjeraš u katastrofalnoj formi dolazi na ''Stamford bridž''

V.M.

18. 02. 2023. u 09:00

''PLAVCI'' dočekuju poslednjeplasirani Sautempton od 16 časova.

ЗИЦЕР ЗА ЧЕЛСИ: Фењераш у катастрофалној форми долази на Стамфорд бриџ

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin nikako da uhvati pravi zalet i veže par dobrih rezultata, neporažen je na prethodne četiri ligaške utakmica ali je na njima ostvario samo jednu pobedu protiv Kristal palasa kada ga je savladao sa 1:0. Sautempton igra veoma slabo ove sezone i favorit je za ispadanje iz lige, poslednji je na tabeli sa 15 osvojenih bodova, što je četiri manje od Lidsa koji je prvi tim iznad crte.

Čelsi je preko nedelje doživeo novo razočarenje. Izgubio je od Borusije iz Dortmunda rezultatom 1:0 i u revanšu će morati da juri preokret. Što se tiče Premijer lige, trenutno je na razočaravajućem 10. mestu sa 31. bodom. Ekipa iz Londona je vezala tri remija u ligi, podelila je bodove sa Liverpulom, Fulamom i Vest Hemom, a zabrinjavajuća je činjecina da su ''plavci'' na te tri utakmice postigli samo jedan gol. Domaćin je u svoje redove doveo skupocena pojačanja poput Enca Fernandeza, Mudrika, Feliksa ali trener Grejam Poter i dalje nije uspeo da uklopi sve i pronađe pobedničku formulu.

''Sveci'' se nalaze u velikom problemu, nakon što su izgbuili od Vile i Brentforda, prošlog vikenda je usledio novi poraz. Ovoga puta bolji od njih bio je Vulverhempton sa 1:2. Ono što je zapanjujuće kod tok poraza je da je današnji gost vodio sa 1:0 i imao igrača više ali su ''vukovi'' uspeli da preokrenu i osvoje tri boda. Sautempton ima jednu od najgorih odbrana u eliti i primio je čak 40 golova u dosadašnjem toku takmičenja.

Na poslednjih pet susreta ovih ekipa viđene su dve pobede Čelsija, isto toliko remija i trijumf Sautemptona.

Domaćin će biti bez Broje, Kristijana Pulišića, Mendija, Kantea i Sterlinga, dok je pod upitnikom Ben Čilvel koji se nakon dugog odsustva polako vraća na teren.

Gost u Londonu ne može da računa na usluge Larijosa i Livramenta, a moguće je i da Kajl Voker Piters propusti meč.

Očekujemo da Čelsi prekine niz remija i osvoji sva tri boda pred svojim navijačima bez većih problema.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,88)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!