MITROVIĆ PREKIDA GOLGETERSKI POST? Vreme je za debi još jednog Srbina!

V.M.

08. 02. 2023. u 12:31 >> 12:31

SANDERLEND dočekuje Fulam u ponovljenoj utakmici četvrtog kola FA kupa.

МИТРОВИЋ ПРЕКИДА ГОЛГЕТЕРСКИ ПОСТ? Време је за деби још једног Србина!

Foto: EPA

Na meču koji je odigran pre deset dana bilo je 1:1 na ''Krejven kotidžu'', a taj meč je Aleksandar Mitrović počeo sa klupe, ali je ušao u igru u 64. minutu.

Domaćin igra solidno u poslednje vreme, na prethodnih pet utakmica ima dve pobede isto toliko remija i poraz. Fulam je upao u malu krizu nakon serije sjajnih rezultata i nema pobedu na prethodne četiri utakmice u svim takmičenjima.

Sanderlend trenuto zauzima deveto mesto na tabeli Čempionšipa sa 42 osvojena boda, što je dva manje od šestoplasiranog VBA koji se nalazi na mestu koje vodi u plej-of za Premijer ligu. Što se tiče FA kupa, ''crne mačke'' su savladale Šruzburi, iako su gubile do samog kraja meča, u sudijskoj nadoknadi su postigle dva gola i na taj način se plasirale u sledeću rundu.

Fulam zauzima osmo mesto u Premijer ligi iako su mu skoro svi predviđali borbu za opstanak pre početka sezone, ali Marko Silva je sjajno naštelovao ekipu koja pruža odlične partije. ''Kolibari'' su za vikend odneli bod sa ''Stamford bridža'' u remiju sa Čelsijem.

Za vreme prelaznog roka ekipu iz Londona je pojačao srpski reprezentativac Saša Lukić, koji je u transferu vrednom deset miliona evra došao iz Torina. Najbolji igrač Fulama je još jedan naš reprezentativac, Aleksandar Mitrović. Popularni Mitrogol nije zatresao mrežu na prethodna četiri susreta u svim takmičenjima i ako večeras dobije priliku biće oran da prekine golgeterski post.

Za domaćina neće nastupiti Evans, Stjuart i Embleton.

Što se tiče Fulama, četa Marka Silve će na večerašnjem susretu biti bez Neskensa Kebana.

Verujemo da će ''kolibari'' izaći u jakom sastavu i da će to biti dosta za prolaz u narednu fazu.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,86)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)