RAJO POBEDOM MOŽE DO MESTA KOJE VODI U EVROPU: Gost je neporažen na prethodne tri utakmice

V.M.

06. 02. 2023. u 18:50 >> 18:50

RAJO Valjekano dočekuje Almeriju u poslednjem susretu 20. kola La lige.

РАЈО ПОБЕДОМ МОЖЕ ДО МЕСТА КОЈЕ ВОДИ У ЕВРОПУ: Гост је непоражен на претходне три утакмице

Foto: Profimedia

Domaćin igra promenljivo nakon pauze, osmi je na tabeli i trijumfom na večerašnjoj utakmici se može popeti na šesto mesto koje garantuje Evropu iduće sezone. Almerija se vratila u Primeru i pruža veoma solidne partije, zauzima 12. poziciju na tabeli i neporažena je na prethodna tri ligaška susreta.

Rajo u poslednjih pet kola ima dve pobede uz isto toliko poraza i remi sa Đironom. Za sada je osvojio 29 bodova uz gol-razliku 25:22. Prošlog vikenda na teškom gostovanju Viljarealu slavio je rezultatom 0:1, gol odluke postigao je Kameljo u 70. minutu. Izabranici Andonija Iraole igraju solidno na svom terenu ove sezone, kod kuće su na devet utakmica pokupili 14 poena, ali na poslednja tri duela na ''Kampo de futbol de Valjekasu'' nisu ostvarili pobedu.

Almerija je u dobrom ritmu i na poslednje tri utakmice nema poraz. U njima je remizirala sa Atletikom i Valensijom, a prošlog vikenda savladala je Espanjol rezultatom 3:1. Nalazi se na sredini tabele ali ima samo tri boda više od Kadiza koji je prvi tim ispod crte i mora da nastavi sa dobrim igrama kako se ne bi našla u borbi za opstanak. ''Rohiblankosi'' su prava domaćinska ekipa jer u gostima ove sezone i dalje nemaju pobedu, na šest utakmica van ''Pauver hors stadiona'' imaju tri remija i doživeli su čak šest poraza.

Na poslednjih pet duela ovih timova viđene su tri pobede Almerija uz remi i trijumf Rajo Valjekana. Jedna od tih pobeda današnjeg domaćina desila se u osmom kolu ove sezone kada su ''rohiblankosi'' rutinski slavili sa 3:1.

Domaćin nema većih problem sa izostancima, jedini koju su pod znakom pitanja su Garsija i Valentin.

Što se tiče Almerije ona je u punom sastavu, svi su na broji i trener Rubi ima ceo roster na raspolaganju u pokušaju njegovih izabranika da i četvrti meč zaredom ostanu neporaženi.

Rajo igra na malo golova u poslednje vreme, verujemo da će on određivati tempo večerašnje utakmice i zbog toga očekujemo susret sa malo pogodaka.

NAŠ TIP: |0-1&||0-3 (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna