STANKOVIĆ MORA DA PRODRMA SVOJU EKIPU: Berluskonijeva beba je u odličnoj formi

V.M.

06. 02. 2023. u 17:00 >> 17:00

MONCA dočekuje Sampdoriju u poslednjoj utakmici 21. kola Serije A.

СТАНКОВИЋ МОРА ДА ПРОДРМА СВОЈУ ЕКИПУ: Берлусконијева беба је у одличној форми

Foto: EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Domaćin igra odlično u drugom delu sezone, neporažen je na prethodnih pet utakmica i trenutno zauzima 11. poziciju na tabeli. Pobedom na ovom susretu uključio bi se u borbu za plasman u Evropu. Sampdorija ne prestaje da tone, nakon pauze za Svetsko prvenstvo savladala je Sasuolo ali posle te utakmice četa Dejana Stankovića je doživela četiri uzastopna poraza i nalazi se na 19. mestu sa samo devet osvojenih bodova.

Monca se odlično snalazi u svojoj debitantskoj sezoni u Seriji A. U prošlom kolu napravila je novo iznenađene i rutinski je savladala Juventus u Torinu rezultatom 0:2. Iako je loše započela sezonu, nakon smene trenera i dolaska Rafaelea Paladinija na klupu ekipa je procvetala i počela da beleži odlične rezultate. ''Bjankorosi'' su na deset utakmica kod kuće pokupili 14 bodova.

Ekipa srpskog stručnjaka je u velikom problemu. Nekadašnji prvak Italije nikako da se trgne i zabeleži neki dobar rezultat. Prošlog vikenda Atalanta ga je savladala sa 2:0. Sampdorija je upisala samo dve pobede nakon 20 odigranih kola i tavori u zoni ispadanja. Specija, koja je prvi tim iznad crte, ima čak devet bodova više od nje i opstanak deluje kao veoma težak zadatak za današnjeg gosta. Najveći problem za Sampu ove sezone je nepotentni napad koji je do sada postigao mizernih osam golova. Četa Dejana Stankovića je poslednji put zatresla mrežu protiv Sasuola što znači da nije postigla gol čitavih 422 minuta!

Ovo će biti drugi susret ovih timova u tekućoj sezoni, u osmom kolu Monca je slavila u dominantnom stilu rezultatom 0:3.

Domaćin će na večerašnjem susretu biti bez Sensija i Donatija.

Sa druge strane, Stanković ne može da računa na Kontija i Puseta, dok su pod znakom pitanja Omar Kuli i Abdelhamid Sabiri.

Monca je u velikom naletu dok Sampdorija nikako da se probudi iz ovog košmara i verujemo da će na večerašnjem susretu tri boda osvojiti izabranici Rafaelea Paladinija.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)