''SVRAKE'' NISU PRIMILE GOL NA POSLEDNJIH ŠEST LIGAŠKIH UTAKMICA! Gost je pobegao iz zone ispadanja

V.M.

04. 02. 2023. u 10:28

NjUKASL dočekuje Vest hem na ''Sent Džejms parku'' od 18:30.

СВРАКЕ НИСУ ПРИМИЛЕ ГОЛ НА ПОСЛЕДЊИХ ШЕСТ ЛИГАШКИХ УТАКМИЦА! Гост је побегао из зоне испадања

FOTO:EPA

Domaćin igra fenomenalno, ima samo jedan poraz u dosadašnjem toku takmičenja i treći je na tabeli sa 39 osvojenih bodova.  U prošlom kolu odigrao je 0:0 sa Kristal palasom, to je Njuki bio deveti remi ove sezone i uz Brentford je najviše puta odigrala nerešeno u Premijer ligi. Izabranici Edija Haua su preko nedelje bez većih problema odradili posao u polufinalu EFL kupa protiv Sautemptona i u finalu će se za trofej boriti sa Mančester junajtedom.

 
Vest hem je u prošlom kolu golovima Bouvena slavio protiv Evertona i tako je pobegao iz zone ispadanja. Trenutno je 16. na tabeli i ima 18 poena.  Ekipa iz Londona je preko nedelje nastuapala u FA kupu, rutinski je odradila posao i bila je bolja od Derbija rezultatom 0:2. ''Čekićari'' igraju jako loše u gostima ove sezone, na deset utakmica su ostvarili samo jednu pobedu.

Na prethodnih pet duela ovih timova viđena su dva trijumfa Njukasla uz isto toliko remija, dok je Vest hem upisao jednu pobedu. Na tim utakmicama je palo čak 19 golova, što je skoro četiri u proseku!

Očekujemo da ''svrake'' pred punim tribinama ''Sent Džejms parka'' upišu nova tri boda i tako nastave pohod kad Ligi šampiona. 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024