"PARNI VALJAK" PALI MOTORE: "Crno-beli" žele da iskoriste kiks Crvene zvezde!

N.P.

05. 02. 2023. u 09:17 >> 09:17

FUDBALERI Napretka iz Kruševca dočekuju Partizan u meču 20. kola Super lige Srbije.

ПАРНИ ВАЉАК ПАЛИ МОТОРЕ: Црно-бели желе да искористе кикс Црвене звезде!

FOTO: FK Partizan

Zimska pauza za izabranike Gordana Petrića je gotova. "Crno-beli" na pripremama u Turskoj su odigrali šest kontrolnih mečeva u kojima su ostvarili jedan trijumf, tri remija i dva poraza. Poslednji u generalnoj probi pred nastavak šampionatu protiv moskvskog CSKA 2:1.

Trener "parnog valjka" za premijeru u Kruševcu neće moći da računa na Uroševića koji ima parne kartone i Traorea koji nije zalečio povredu zgloba. Partizan je trenutno drugoplasirani tim na tabeli sa 43 osvojena boda, 11 manje od Crvene Zvezde, ali treba napomenuti da je aktuelni šampion juče kiksirao na svom terenu protiv Vojvodine gde je odigrao 1:1. Domaćin je u jesenjem delu sezone ostvario 13 pobeda, četiri remija i dva poraza uz ostvarenu gol-razliku 46:15.

Kruševljani nakon odrađenih priprema su puni samopouzdanja pred premijerni meč "pod Bagdalom". "Čarapani" su u Turskoj odigrali četiri kontrolna meča, u kojima su zabeležili tri pobede i jedan remi bez golova protiv Kazahstanskog Aktobea. Ekipa Napretka se tokom pauze prilično pojačala, iz Crvene zvezde su stigli Nikola Knežević i njegov imenjak Stanković, zatim estonski reprezentativac Mark Oliver Rosnup, a posle pet i po godina sa Malte se vratio Uroš Ljubomirac.

Četa Dušana Đorđevića je jesenji deo sezone završila na 11. poziciji Super lige Srbije uz 19 sakupljenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 16:21. Kruševljani nakon 19 odigranih kola imaju pet trijumfa, četiri remija i čak deset poraza. "Čarapanima" će svakako prednost biti domaći teren koji će nadamo se biti ispunjen do poslednjeg mesta.

Beograđani nisu izgubili od Kruševljana na minulih šest međusobnih duela. Poslednji put dva kluba su se sastala 20. oktobra prošle godine u Humskoj. "Parni valjak" je slavio minimalnim rezultatom, a jedini gol na meču postigao je crnogorski internacionalac Igor Vujačić u 31. minutu susreta.

Izabranicima trenera Petrića neće biti nimalo lako u današnjem okršaju "pod Bagdalom". Napredak pred svojim navijačima u Kruševcu igra disciplinovano, a i pitanje u kakvom stanju će biti teren posle snežnih padavina. "Crno-beli" svakako žele da iskoriste kiks večitog rivala i smanje zaostak u nastavku prvenstvene trke.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,38)

TIP ZA HRABRIJE: Tačan rezultat 0-1 (kvota 5,00)

    

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a oni bi mogli uskoro da se i dogode.

15. 04. 2024. u 16:46 >> 16:47

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)