KREĆE FUDBAL U SRBIJI! Bivši prvotimac Crvene zvezde ponovo u Surdulici

N.P.

03. 02. 2023. u 09:34

EKIPA Kolubare se u nastavku Super lige sastaje sa Radnikom u meču 20. kola Super lige.

КРЕЋЕ ФУДБАЛ У СРБИЈИ! Бивши првотимац Црвене звезде поново у Сурдулици

FOTO: FK Crvena zvezda

Lazarevčani su u jesenjem delu sezone zauzeli deveto mesto na tabeli sa 20 osvojenih bodova. Izabranici Veroljuba Dukanca su ostvarili pet pobeda, isto toliko remija uz devet poraza. Ekipa Kolubare se nakon pauze pojačala velikim brojem igrača koji su se sjajno uklopili u tim. "Zeleno-crni" u nastavku prvenstva imaju zacrtan cilj, a to je opstanak u najvišem rangu srpskog fudbala.

Radnik je tokom zimske pauze angažovao i petog trenera u sezoni, a na klupu tima sa juga opet je seo Slavoljub Đorđević koji je Surduličane doveo i do istorijskog uspeha i 6. mesta u sezoni 2020/21. Situacija se u odnosu na taj period promenila, gosti su u prvih 19 utakmica ostvarili samo jedan trijumf, ali je ekipa dosta promenjena u odnosu na sastav iz jesenjeg dela. Najveće pojačanje gostiju je povratnik iz Alborga Milan Makarić, napadač koji je upravo iz Surdulice otišao u danski klub. Gosti su trenutno najlošiji tim Super lige Srbije sa svega osam osvojenih bodova.

Domaćin nikada u svojoj istoriji nije savladao Radnik! U minulom međusobnom duelu između nije bilo pogodaka. Očekujemo novi neizvestan meč u Lazarevcu, gde predlažemo da odigrate duplu šansu na Kolubaru uz maksimum tri gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati