EKIPA SRPSKIH REPREZENTATIVACA TRAŽI BEG SA DNA: Atletiko trijumfom drži mesto u vrhu tabele

V.M.

04. 02. 2023. u 09:30

HETAFE gostuje četi Čola Simeonea od 18:30.

ЕКИПА СРПСКИХ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА ТРАЖИ БЕГ СА ДНА: Атлетико тријумфом држи место у врху табеле

Foto: EPA-EFE/Carlos Barba

''Jorgandžije'' su jedno vreme kuburile sa formom, ali sada su vezale dve pobede i trećim uzastopnim trijumfom bi se zacementirale na četvrtoj poziciji koja vodi u Ligu šampiona iduće sezone. Hetafe je u ozbiljnom problemu, doživeo je četiri uzastopna poraza i pao je na 19. mesto na tabeli.

Ova sezone je dosta razočaravajuća za domaćina, ispao je grupnoj fazi Lige šampiona, nema priliku da se bori za titulu, a u Kupu kralja je dogurao do četvrtfinala u kojem ga je izbacio najveći rival, Real Madrid. Atletiko je u dosadašnjem toku La lige osvojio 34 boda, u poslednja dva kola savladao je Valjadolid sa 3:0 i Osasunu rezultatom 0:1, a sada će pokušati da upiše treću uzastopnu pobedu. Madriđane ja za vreme prelaznog roka napustilo najskuplje pojačanje u istoriji kluba. Žoao Feliks, koji je otišao na pozajmicu u Čelsi, kao zamena doveden je Memfis Depaj iz Barselone, a uz njega je klub pojačao i bivši igrač Totenhema, Met Doherti.

Hetafe drma kriza i danas će pokušati da prekine crnu seriju od četiri vezana poraza koje je doživeo od Sevilje, Barselone, Espanjola i Betisa. Pretposlednji je sa 17 osvojenih bodova i pobedom na današnjem meču bi ako se poklope rezultati ostalih utakmica mogao da pobegne iz zone ispadanja. U redovima gosta nalaze se srpski reprezentativci, Makismović i Mitrović. Obojica imaju dobru minutažu i strpljvo čekaju na prvenac ove sezone. Izabranici Kike Sančez Floresa igraju promenljivo u gostima ove sezone i na devet utakmica van svog stadiona pokupili su osam bodova.

Ova dva tima su se već susrela ove sezone u prvom kolu kada je Atletiko slavio rezultatom 0:3, dvostruki strelac na tom meču bio je Alvaro Morata.

Domaćin nema problema sa izostancima i Čolo Simeone ima ceo roster na raspolaganju.

Hetafe na ''Vanda metropolitano'' dolazi bez Angelijerija, dok su pod znakom pitanja Arambri i Munir el Hadadi.

Očekujemo da Atletiko nastavi sa serijom pobeda i upiše nova tri boda na ovoj utakmici.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili