GOLEADE SU REDOVNE KADA IGRAJU OVE DVE EKIPE: Bivši prvak Belgije je željan trofeja

V.M.

02. 02. 2023. u 10:11

VAREGEM dočekuje Mehelen u utakmici polufinala belgijskog kupa.

ГОЛЕАДЕ СУ РЕДОВНЕ КАДА ИГРАЈУ ОВЕ ДВЕ ЕКИПЕ: Бивши првак Белгије је жељан трофеја

Foto: Profimedia

Domaćin je nakon veoma lošeg početka sezone podigao formu, na poslednjih pet utakmica ima dve pobede uz isto toliko poraza i remi. Trenutno se nalazi u zoni ispadanja i ima bod manje od Eupena koji je prvi tim iznad crte. Što se tiče kupa, Varegem je u dosadašnjem toku takmičenja bio bolji od Lomela, Dajncea i Sint Trojdena.  

Mehelen je trenutno 13. na tabeli belgijskog prvenstva sa 25 osvojenih bodova, na proteklih pet utakmica u svim takmičenjima ima tri trijumfa i dva poraza. Bivši prvak Belgije je kup započeo pobedom protiv Lokeren-Temsea rezultatom 0:5, nakon toga je golom Mrbatija izbacio Seraing, dok je u prošlom kolu savladao Kortrajk sa 0:1.

Na poslednjih pet utakmica ovih timova Varegem je slavio dva puta, a viđeno je isto toliko remija uz trijumf Mehelena. Na tih pet utakmica pao je čak 21 pogodak, što je preko četiri u proseku.

Ovo su dve veoma otvorene ekipe, što i govore njihove gol-razlike, domaćinova je 30:48, dok kod gosta iznosi 30:40 i zato verujemo da će biti golova na večerašnjem susretu.

NAŠ TIP: I1-3&II1-3 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina