CELA SRBIJA NAVIJA! Mitrović sa kolegom iz reprezentacije napada ranjeni Čelsi

V.M.

03. 02. 2023. u 11:57 >> 11:57

ČELSI dočekuje Fulam u prvoj utakmici 22. kola Premijer lige.

ЦЕЛА СРБИЈА НАВИЈА! Митровић са колегом из репрезентације напада рањени Челси

Foto: EPA

Domaćin je nakon pobede protiv Kristal Palasa osvojio bod protiv Liverpula na teškom gostovanju i želeće na svom stadionu da nastavi seriju dobrih rezultata. Fulam je sa druge strane doživeo dva uzastopna poraza u prvenstvu i dolazi u komšiluk da prekine crni niz. 

Čelsi je ponovo odrešio kesu u samoj završnici prelaznog roka. Iz Benfike je došao sjajni vezista Enco Fernandez za zapanjujućih 121 milion evra. Svetski šampion sa Argentinom je forsirao da pređe u redove ''plavaca'' čitav prelazni rok i u minut do 12 mu se ispunila želja, doveden je kao zamena za Žoržinja koji je prešao u Arsenal. Od kada je Tod Bouli preuzeo klub na leto, potrošio je basnoslovnih 611 miliona evra i Grejam Poter je pod pritiskom da beleži dobre rezultate i opravda uložen novac. Čelsi je na svom terenu ove sezone ostvario pet pobeda uz dva poraza i remija, trenutno je deseti na tabeli Premijer lige sa 29 osvojenih bodova.

Fulam je bio u seriji sjajnih rezultata i imao je pet uzastopnih pobeda u svim takmičenjima pre poraza od Njukasla i Totenhema. ''Kolibari'' zauzimaju sedmo mesto na tabeli i osvojili su 31 bod. Marko Silva je dobio kapitalno pojačanje u samom završetku prelaznog roka, za 10 miliona evra iz Torina je došao srpski reprezentativac Saša Lukić.

Sjajni vezista je odličnim partijama u Seriji A i našoj reprezentaciji zaslužio transfer u najjaču ligu sveta. U Fulamu će se upariti sa dobro poznatim licem, centarforom Aleksandrom Mitrovićem, koji ove sezone igra fantastično i postigao je 11 pogodaka na 17 utakmica u Premijer ligi.

Ova dva tima su se susrela pre 20 dana u zaostalom meču sedmog kola kada je Fulam bez usluga Aleksandra Mitrovića slavio sa 2:1 golovima Vilijana i Karlosa Vinisijusa.

Grejam Poter ne može da računa na Broju, Čilvela, Fofanu, Feliksa, Kantea, Mendija, Pulišića, Sterlinga i Zakariju.

Marko Silva nema značajnijih problema sa sastavljanjem ekipe, jedini koji odsustvuje je Neskens Kebano.

Očekujemo jednu jako zanimljivu i ujednačenu utakmicu. Čelsi će biti motivisan da se osveti komšijama za poraz u prethodnom međusobnom susretu, ali Mitrović i kompanija se neće lako predati. Verujemo da će oba tima postići po gol na ovoj utakmici. 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)