VANREDNO STANJE U ATINI: Treći okršaj Srba za nedelju dana

N.P.

26. 01. 2023. u 10:30

FUDBALERI Panatinaikosa dočekuju Paok u revanš meču četvrtfinala grčkog Kupa

ВАНРЕДНО СТАЊЕ У АТИНИ: Трећи окршај Срба за недељу дана

Foto arhiva VN

"Zeleni" su pre osam dana u prvom meču četvrtfinala Kupa Grčke dobili priličan šamar od PAOK-a koji je u Solunu pobedio sa 2:0. Ne samo što su "crno-beli" pobedili, već je tim sa "Tumbe" u kojem igra Andrija Živković u potpunosti nadigrao ekipu koju trenira Ivan Jovanović.

Takođe Atinjani su izgubili od Paoka i u prvenstvu proteklog vikenda na svom terenu 2:0. Sve je počelo bizarnim autogolom domaće ekipe, a strelac drugog pogotka bio je reprezentativac Srbije Andrija Živković. Bivši fudbaler Partizana pogodio je ubrzo po početku drugog poluvremena za 2:0, što mu je bio treći gol ove sezone, a ima i isto toliko asistencija. Konačan rezultat postavio je Konstantelias u 52. minutu.

U večerašnjem trećem okršaju između dva kluba za samo nedelju dana Atinjani nemaju izbora. Fudbaleri Panatinaikosa moraju da napadnu "crno-bele" ukoliko žele da nadoknade dva gola minusa iz prvog meča.


NAŠ PREDLOG: D 1-3 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a oni bi mogli uskoro da se i dogode.

15. 04. 2024. u 16:46 >> 16:47

KAD AMERIKANCI ODLEPE ZA SRBINOM: Ne, Nikola Topić neće biti peti pik na NBA draftu

KAD AMERIKANCI "ODLEPE" ZA SRBINOM: Ne, Nikola Topić neće biti peti pik na NBA draftu

NIKOLA Jokić je već opčinio NBA ligu, čiji je bio dvostruki najbolji igrač, a potom i MVP finala, Bogdan Bogdanović hara tom ligom u aktuelnoj sezoni, ne mareći što često uopšte nije bio starter, ali američka košarkaška javnost već se sprema za novu srpsku senzaciju. Nikola Topić joj je ime i njemu su se ovih dana posvetila dva velika medija u Sjedinjenim Američkim Državama. Sa pravom.

15. 04. 2024. u 16:09

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest