VREME JE ZA POVRATAK DUŠANA VLAHOVIĆA? Juve se vraća na pobedničke staze posle trežnjenja u Napulju

V.M.

19. 01. 2023. u 14:00 >> 14:00

MONCA dolazi u Torino na utakmicu osmine finala Kupa Italije.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ПОВРАТАК ДУШАНА ВЛАХОВИЋА? Јуве се враћа на победничке стазе после трежњења у Напуљу

FOTO: Tanjug/AP

Juventus je bio u sjajnoj seriji od osam ligaških trijumfa preko poraza od Napolija ovog vikenda. Izabranici Lućana Spaletija razmontirali su ''staru damu'' sa 5:1 i videćemo kako će tridesetšestostruki prvak Italije odgovoriti na taj loš rezultat. Monca igra dosta dobro nakon pauze, remizirala je sa Interom I Fiorentinom, a uz to je savladala Kremoneze i sa dosta samopouzdanja očekuje ovaj susret. Pobednik ovog meča igraće sa boljim iz duela Bolonje i Lacija.

Domaćin je trenutno treći na tabeli Serije A i zaostaje deset bodova za vodećim Napolijem. Ekipa Masimilijana Alegrija je igrala jako loše početkom sezone ali je uspela da uhvati odličan zalet koji je prekinut za vikend. Dobra vest za iskusnog stručnjaka je povratak Vlahovića i Kvadrada na trening, tako da se očekuje da dobiju priliku na večerašnjem susretu. Zanimljiv je podatak da je sjajni srpski centarfor najbolji strelac ekipe iako je poslednji nastup za klub zabeležio krajem oktobra. ''Stara dama'' je rekorder po broju titula u kupu, dizala je trofej čak 14 puta i nada se da može to da ponovi ove sezone. 

Monca igra veoma dobro u svojoj debitantskoj sezoni u Seriji A. Velike zasluge za to ima Rafaele Paladino koji je seo na klupu nakon što je zamenio Đovanija Stropu koji je dobio otkaz zbog loših rezultata početkom septembra.

Gost zauzima 13. mesto na tabeli i neporažen je na prethodne četiri ligaške utakmice. ''Bjankorosi'' su u dosadašnjem toku kupa savladali Frozinone i Udineze, u oba susreta rezultat je bio 3:2.

Ova dva tima su odigrala samo jedan međusobni susret u zvaničnim takmičenjima, to je bilo u sedmom kolu kada je Paladino debitovao na klupi pobedom od 1:0.

Alegri ne može da računa na Pogbu, Bonućija, De Šilja i Žorža.

Gost će biti bez Danija Mote i Nikola Rovele.

Juve ima dobru priliku da dođe do novog trofeja u kupu, verujemo da će ozbiljno shvatiti ovaj meč i proći u narednu fazu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)