ATLETIKU JE KUP KRALJA JEDINA PREOSTALA PRILIKA ZA TROFEJ: Protivnik mu ne zna za poraz već 17 utakmica!

V.M.

18. 01. 2023. u 13:24

LEVANTE dočekuje izabranike Čola Simeonea večeras u 21 sat.

АТЛЕТИКУ ЈЕ КУП КРАЉА ЈЕДИНА ПРЕОСТАЛА ПРИЛИКА ЗА ТРОФЕЈ: Противник му не зна за пораз већ 17 утакмица!

Foto: EPA-EFE/Carlos Barba

Očekuje nas zanimljiva utakmica osmine finala Kupa kralja, domaćin u odličnoj formi dočekuje Atletiko Madrid koji pruža promenljive partije ove sezone.

Levante je u sjajnoj seriji od čak 17 utakmica bez poraza. Trenutno je treći na tabeli Segunde i želi da se ekspresno vrati u elitu. Za vikend je savladao Granadu sa 3:1 i sada zaostaje dva boda za Las Palmasom koji zauzima drugu poziciju, mesto koje automatski vodi u Primeru. Što se tiče Kupa kralja, domaćin je tu prvo bio bolji od Olota rezultatom 0:4,  zatim je porazio Andoru 2:1, i u jako zanimljivoj utakmici prošlog kola Vesli je pogotkom u sudijskoj nadoknadi protiv Hetafea doneo prolaz svojoj ekipi, 3:2.

Atletiko je nakon pauze odigrao tri ligaške utakmice u kojima je upisao po pobedu, poraz i remi. Trenutno je četvrti na tabeli sa 28 osvojenih bodova. Dugo nije pružao ovako loše igre, čak se i spominjao odlazak Simeonea koji je to opovrgnuo i izjavio da je fokusiran na rad u klubu i da ne planira da napusti ''jorgandžije''.

Gost je za sada u Kupu savladao Almazan sa 0:2, zatim Arenteiro rezultatom 1:3, a onda je usledio i trijumf protiv Real Ovijeda u gostima. Madriđani realno ne mogu da se bore za titulu prvaka Španije, uz to su šokantno ispali iz Lige šampiona, tako da im je Kup kralja jedina preostala šansa za trofej ove sezone.

Zanimljivo je da na prethodnih pet međusobnih susreta prednost ima Levante koji je slavio dva puta uz isto toliko remija i pobedu Atletika.

Verujemo da na današnjem susretu neće biti mnogo golova, što je često slučaj kada ekipa Čola Simeonea igra nokaut utakmice.

NAŠ TIP: I0-1&II0-2 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)