GENK ODRŽAVA DISTANCU ZA NAJBLIŽIM PRATIOCIMA: U goste mu dolazi aktuelni šampion

V.M.

08. 01. 2023. u 11:49

LIDER prvenstva dočekuje Klub Briž od 13:30 u derbiju kola.

ГЕНК ОДРЖАВА ДИСТАНЦУ ЗА НАЈБЛИЖИМ ПРАТИОЦИМА: У госте му долази актуелни шампион

Foto: Profimedia

Domaćin igra sjajno ove sezone i prvi je na tabeli sa 46 osvojenih bodova. Na proteklih pet utakmica ostvario je četiri pobede i poraz koji je doživeo u prošlom kolu kada je izgubio od Kortrajka rezultatom 1:0. ''Plavo-beli'' igraju sjajno na svom terenu, kod kuće su na devet mečeva pokupili čak 25 poena u dosadašnjem toku takmičenja. Genk je poslednju titulu osvojio 2019. godine i nada se da može to da ponovi ove sezone.

Briž igra veoma slabo u poslednje vreme i zaostaje 12 bodova za današnjim protivnikom. U poslednjih pet kola ostvario je samo jednu pobedu uz isto toliko poraza i tri remija.

Gost je trostruki uzastopni prvak Belgije, ali deluje da će te veoma teško odbraniti tron. Za vreme pauze uprava je uručila otkaz Karlu Hofkensu iako je beležio sjajne rezultate u Ligi šampiona i zamenio ga je bivši trener Fulama i Bornmuta, Skot Parker.

Što se tiče međuosbnih duela u njima golovim padaju na sve strane. Na prethodnih pet susreta viđene su četiri pobede Briža i remi, a na tih pet utakmica palo je zapanjujućih 25 pogodaka, što je tačno pet u proseku!

Očekujemo novu goleadu i na današnjem susretu.

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LACIO NASTAVLJA POHOD NA EVROPU: Protiv grifona je igrao dosta tvrde utakmice ove sezone