SRPSKI OKRŠAJ U TORINU: Vanja zaključao mrežu "bikova"

N.P.

04. 01. 2023. u 09:26

ČETA Ivana Jurića sastaje se sa ekipom Verone u meču 16. kola Serije A.

СРПСКИ ОКРШАЈ У ТОРИНУ: Вања закључао мрежу бикова

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin nema poraz na prethodne dve utakmice u prvenstvu. Popularni "bikovi" su nakon trijumfa nad Sampdorijom pred svojim navijačima 2:0, odigrali nerešeno na gostovanju Romi na Olimpiku 1:1. Ekipa Torina se nalazi na devetom mestu na tabeli sa 21 osvojenim bodom.

Fudbaleri Verone su u katastrofalnoj formi, četa Marka Zafaronija je u seriji od deset uzastopnih poraza u šampionatu! Poslednji na domaćem terenu od Specije rezultatom 2:1. Gosti su zasluženo zakovani za dno Serije A sa svega pet sakupljenih bodova nakon 15 odigranih kola.

Tim Torina je savladao "žuto-plave" na minula dva međusobna duela identičnim rezultatom, 1:0. Svakako nas očekuje zanimljiv srpski okršaj na "Olimpijskom stadionu", jer za domaćina nastupaju reprezentativci Srbije Vanja Milinković Savić, Saša Lukić i Nemanja Radonjić, dok je jedan od glavnih aduta Verone, iskusni Darko Lazović. Prednost dajemo ekipi Torina zbog bolje forme, i očekujemo da domaćin pred svojim navijačima osvoji sva tri boda.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,82) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega