MITAR GOLOVIMA ZAPOČINJE NOVU GODINU? Fulam ide na noge nekadašnjem prvaku

V.M.

03. 01. 2023. u 10:08 >> 10:08

NAKON najbolje godine u karijeri, srpski centarfor želi da nastavi 2023. u istom ritmu.

МИТАР ГОЛОВИМА ЗАПОЧИЊЕ НОВУ ГОДИНУ? Фулам иде на ноге некадашњем прваку

Foto: Profimedia

Lester je zabeležio dva uzastopna poraza i nada se da je ovaj meč prilika da prekine taj loš niz, dok je Fulam upisao dve pobede i želi da nastavi seriju dobrih rezultata.

''Lisice'' su početkom sezone igrale veoma loše i bile su na samom dnu tabele, ipak pre pauze za Svetsko prvenstvo pružale su dobre partije i sada zauzimaju sigurno 13. mesto sa 17 osvojenih bodova. Lester je kod kuće ove sezone na osam utakmica osvojio isto toliko poena. Nakon pauze domaćin nije uspeo da nastavi dobru formu i doživeo je poraze od Njukasla i Liverpula. Posebno boli taj od ''redsa'' rezultatom 2:1, jer su izabranici Brenadana Rodžersa postigli sva tri gola na utakmici. Poveli su preko Duzburi-Hola, ali je Fas nakon toga postigao dva autogola za slavlje Liverpula.

Fulam igra jako dobro ove sezone, iako su mu predviđali borbu za opstanak on beleži odlične rezultate i trenutno je sedmi na tabeli sa 25 osvojenih bodova. Izabranici Marka Silve su nakon prvenstva u Kataru zabeležili dve pobede. Prvo su savladali Kristal palas na gostovanju sa 0:3, a zatim su bili bolji od Sautemptona rezultatom 2:1. Najbolji igrač ekipe je sjajni srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović. Popularni Mitrogol je tresao mrežu deset puta ove sezone i jedan je od najboljih strelaca Premijer lige. Fulam pobedom na ovom meču može ozbiljno da se približi vrhu tabele i tako istakne kandidaturu za neko od mesta koja vode u Evropu.

Što se tiče međusobnih susreta, u prethodnih pet duela Lester je slavio tri puta, viđen je remi, kao i pobeda Fulama.

Domaćin će na ovom meču biti bez Bertranda, Evansa, Džastina, Medisona, Pereire i Preta, dok je pod upitnikom mladi Patson Daka.

Marko Silva ne može da računa na već duže povređene Solomona i Kebana, a upitan je i nastup letošnjeg pojačanja Lajvina Kurzave.

Očekujemo dobru, otvorenu utakmicu u kojoj mislimo da će biti dosta prilika i golova na obe strane.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)