''OŠTRICE'' SU U NEVEROVATNOJ FORMI: Domaćin je ozbiljnom u problemu

V.M.

02. 01. 2023. u 12:32 >> 12:33

U okviru 26. kola Čempionšipa, posrnuli KPR će dočekati razigrani Šefild junajted.

ОШТРИЦЕ СУ У НЕВЕРОВАТНОЈ ФОРМИ: Домаћин је озбиљном у проблему

Foto: Profimedia

Domaćin kuburi sa formom i u poslednjih pet utakmica je ostvario samo jednu pobedu, sa druge strane Šefild igra fenomenalno, vezao je pet trijumfa u Čempionšipu i sigurno korača ka Premijer ligi.

KPR je veoma dobro započeo sezonu, ali je nakon toga usledio drastičan pad u igrama i trenutno zauzima 13. poziciju na tabeli sa 35 bodova. U prethodnih pet kola zabeležio je pobedu, remi i doživeo čak tri poraza. Jedan od njih desio se pre par dana kada ga je Luton rutinski savladao sa 0:3. Za vreme Svetskog prvenstva ekipu je napustio trener Majkl Bil, koji je preuzeo Rendžers. Zamenio ga je Nil Kričli koji je vodio ekipu na tri utakmice i upisao je trijumf, poraz i nerešen ishod. ''Rendžeri'' igraju promenljivo na svom ''Loftus roudu'' ove sezone. Na 12 utakmica osvojili su 17 bodova, ali su doživeli četiri uzastopna poraza kod kuće. Zanimljivo je da domaćin, iako je 13. na tabeli, zaostaje samo tri boda za mestom koje vodi u doigravanje za Premijer ligu, tako da je i dalje u trci za plasman u elitu.

Šefild igra odlično, vezao je pet pobeda, a na prethodnih devet utamica je slavio čak osam puta. ''Oštrice'' su u prošlom kolu savladale Blekpul sa 1:2, golove su postigli Meketi i Berge. Ekipu sa klupe predvodi bivši štoper Šefild venzdeja, Pol Hekingbotom, koji radi fantastičan posao. Gost je drugi na tabeli sa 50 osvojenih bodova, tri manje od lidera Barnlija i nalazi se u ozbiljnoj borbi za titulu. Ono što je bitnije za ekipu iz Jorkšira je to da ima osam poena više od trećeplasiranog Blekburna i ako nastavi sa dobrim igrama automatska promocija u Premijer ligu ne bi trebala da bude problem. Šefild je najbolji gost u čitavom Čempionšipu, na 12 gostovanja osvojio je 26 bodova.

U prethodnih pet susreta ovih ekipa viđene su četiri pobede Šefilda, dok je jednom slavio i KPR.

Domaćin će na ovoj utakmici sigurno biti bez Baloguna i Johansena, dok su neizvesni nastupi Klark-Saltera i Dozela.

Pol Hekingbotom ne može da računa na Brustera, Norington-Dejvisa, Kulibalija, Okonela i Fleka.

Šefild igra fantastično u poslednje vreme i mislimo da neće izgubiti od poljuljanog domaćina, kao i da će biti golova na utakmici.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!