RENDŽERS JE VEZAO TRI POBEDE: Madervel nije trijumfovao od oktobra

V.M.

28. 12. 2022. u 11:21

POTERA za Seltikom se nastavlja na "Ajbroksu" od 20.45.

РЕНЏЕРС ЈЕ ВЕЗАО ТРИ ПОБЕДЕ: Мадервел није тријумфовао од октобра

FOTO: AP

Majkl Bil radi odličan posao od kada je zaseo na klupu i upisao je tri vezane pobede. Rendžers je trenutno drugi i zaostaje devet bodova za liderom prvenstva i večitim rivalom, Seltikom. Madervel se nalazi u lošem ritmu i u poslednja četiri kola osvojio je dva boda, poslednji put je trijumfovao protiv Dandija krajem oktobra na gostovanju sa 0:1.

''Policajci'' su se preporodili od kada su promenili trenera i pružaju veoma dobre igre nakon pauze. Redom su savladali Hibernijans sa 3:2, pa zatim Aberdin rezultatom 1:2 i u prošlom kolu su bili bolji od Ros kauntija, 0:1. Rendžers se neslavno proveo u Evropi ove sezone. Zauzeo je poslednje mesto u grupi ''A'' i statistički gledano je odigrao najgoru grupnu fazu u istoriji takmičenja jer je imao 0 poena i gol-raliku 2:22. Domaćin je neporažen na ''Ajbroksu'' u ligi, na devet utakmica ostvario je osam pobeda i remi sa Livingstonom. Bil na ovoj utakmici neće moći da računa na Barišića, Hadžija, Helandera, Oforboha i Lorensa, dok je pod upitnikom Ruf.

Madervel je dobro započeo sezonu ali je u poslednje vreme u veoma lošoj formi. U proteklih pet kola ostvario je pobedu, dva poraza i isto toliko nerešenih rezultata. Jedan od tih remija bio je onaj prošlonedeljni sa Kilmanrokom. Iako je vodio sa 2:0 na toj utakmici i imao igrača više, Madervel je uspeo da primi dva gola u završnici i tako ostane bez tri boda. Izabranici Stivena Hamela igraju veoma dobro na gostovanjima ove sezone, na devet utakmica osvojili su 13 poena. Gosti će na današnjem meču biti bez Kerola, Mekginlija i Mugabija, dok je pod znakom pitanja Mult.

Što se tiče međusobnih susreta ovih ekipa, u poslednjih pet duela viđene su tri pobede Rendžersa uz dva remija. Već su ukrstili koplja ove sezone u 11. kolu kada su ''policajci'' slavili sa 1:2.

Očekujemo da Rendžers nastavi sa dobrim igrama i da pred svojim vatrenim navijačima koji su među boljima u Evropi osvoji sva tri boda i tako nastavi poteru za Seltikom.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BILBAO JURI LIGU ŠAMPIONA: Na San Mamesu su padale mnogo jače ekipe od fenjeraša sa juga Španije