"HIBSI" SE PLAŠE NOVE KATASTROFE: Aktuelni šampion melje sve redom

N.P.

28. 12. 2022. u 11:46

KLUB iz Edinburga sastaje se sa gigantom iz Glazgova u meču 19. kola škotske Premijer lige.

ХИБСИ СЕ ПЛАШЕ НОВЕ КАТАСТРОФЕ: Актуелни шампион меље све редом

Foto: Profimedia

Ekipa Seltika nakon pauze igra fenomenalno. Na prethodne tri utakmice u prvenstvu aktuelni šampion je ostvario isto toliko pobeda. Poslednju proteklog vikenda pred svojim navijačima protiv Sent Džonstona rezultatom 4:1. Izabranici Angelosa Postekoglua su zasluženo lideri na tabeli sa 51 osvojenim bodom, devet više od drugoplasiranog gradskog rivala Rendžersa.

Popularni "kelti" imaju najbolji napad i odbranu u prvenstvu, nakon 18 odigranih kola mogu da se pohvale fantastičnom gol-razlikom 57:15. Aktuelni šampion nastupa u prilično ofanzivnoj formaciji 4-3-3, gde u napadu sjajan posao radi japanski internacionalac Kjogo Furuhaši koji je ujedno i najbolji strelac ekipe sa 13 postignutih pogodaka.

Domaćin u prethodne dve utakmice u šampionatu ima polovičan učinak. Nakon poraza od Rendžersa na "Ajbroksu" posle preokreta 3:2, "hibsi" su se vratili na pobednički kolosek trijumfom protiv Livingstona pred svojim navijačima 4:0.

Igrač utakmice je bio dvostruki strelac Kajl Magenis. Puleni Lija Džonsona posle 18 odigranih mečeva u prvenstvu imaju sedam pobeda, dva remija i sedam poraza uz ostvarenu gol-razliku 24:26. Klub iz Edinburga trenutno se nalazi na sedmom mestu Premijer lige sa 23 osvojena boda.

Hibernijan nije slavio protiv aktuelnog šampiona pune četiri godine. U minulom međusobnom duelu domaćin je doživeo pravu katastrofu na "Seltik parku" 6:1!

To je  "hibsima" drugi najteži poraz u istoriji kluba protiv "kelta". Gosti su svakako apsolutni favoriti u večerašnjem okršaju na stadionu "Ister roud". Kvota na dvojku je mala i predlažemo da je obavezno pojačate golovima. 


NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 1,55)    

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna