NEKADAŠNJI BISER SRPSKOG FUDBALA JE U DOBROJ FORMI: Fenjeraš je lak plen za Bašakšehir

V.M.

23. 12. 2022. u 09:42

UMRANIJESPOR je zakucan za dno tabele.

НЕКАДАШЊИ БИСЕР СРПСКОГ ФУДБАЛА ЈЕ У ДОБРОЈ ФОРМИ: Фењераш је лак плен за Башакшехир

Foto: EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Domaćin se ove sezone prvi put takmiči u turskoj Superligi ali ne izgleda da će se zadržati u njoj. Pruža veoma loše partije i sa sedam osvojenih bodova nakon 13 odigranih kola je zakucan za dno. Umranijespor ima samo jednu pobedu u ligi ove sezone, nju je ostvario protiv Alanje, savladao ju je sa 3:1 na svom terenu. Pre nekoliko dana izabranici Redžepa Udžara trijumfovali su u kupu protiv Kasimpaše rezultatom 1:2. 

Bašakšehir igra dosta dobro ove sezone, zauzima peto mesto i ima pet bodova manje od lidera Fenerbahčea. U tri kola pre pauze upisao je pobedu, poraz i remi. Posebno je bolan bio taj poraz od Galatasaraja koji ga je razmontirao sa 7:0.

Ekipa iz Istanbula pruže odlične partije u Evropi, zauzela je prvo mesto u grupi ''A'' i tako se direktno plasirala u osminu finala Lige konferencija. Gost je pre tri dana slavio u Kupu Turske protiv Goztepea sa 3:1. U redovima Bašakšehira nalazi se bivši biser Vojvodine Danijel Aleksić, koji je u svim takmičenjima ove sezone sedam puta tresao mrežu.

Ova dva tima su se susrela samo jednom u svojoj istoriji, to je bilo 2014. godine kada je Bašakšehir slavio sa 3:1.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)