SARAGOSA MORA ŠTO PRE DA KRENE KA SREDINI TABELE: Ueska u poteri za mestom u plej-ofu

M.T.

10. 12. 2022. u 11:41

Domaćin u poslednja četiri meča bez poraza.

САРАГОСА МОРА ШТО ПРЕ ДА КРЕНЕ КА СРЕДИНИ ТАБЕЛЕ: Уеска у потери за местом у плеј-офу

Foto Profimedia

Dobar niz ima Saragosa, ali to za sada ne donosi pravi rezultat. Ipak, klub iz Aragona večeras od 21 sat u okviru 20. kola Segunde imaće priliku u utakmici protiv Ueske na stadionu ''La Romareda'' da sa tri boda konačno počne da se penje na tabeli u regionalnom derbiju.

Saragosa u poslednja četiri kola ne zna za poraz, od utakmice protiv Alavesa kada je poslednji put doživela neuspeh. Od tada je Saragosa ostvarila jednu pobedu i tri remija, a u prethodnom kolu je odigrala nerešeno bez golova sa Albaseteom. Ova serija dobrih rezultata Saragose došla je posle niza od tri poraza u svim takmičenjim, uključujući i poraz u Kupu kralja od Diocesana.

Ekipa trenera Huana Karlosa Karseda trenutno se nalazi na 16. mestu na tabeli španske druge lige sa 22 osvojena boda, četiri više od Luga, prvog tima koji se nalazi ispod crte i sigurno je da tim iz Aragona želi da se što pre udalji na bezbednu razdaljinu od opasne zone. Veliki problem za Saragosu predstavlja prilično problematična ofanziva pošto je Saragosa u prethodnih 19 kola postigla samo 14 golova.

Ueskina situacije je znatno komotnija u odnosu na Saragosinu što se tiče tabele, ali to ne znači da neće biti vatre u derbiju klubova iz Aragona. Ueska je u prilično nestabilnoj formi pošto je u prethodnih pet kola u Segundi ostvarila dve pobede, dva poraza i jedan remi.

U prethodnom kolu je ekipa trenera Hoze Anhela Zigande savladala Andoru minimalnim rezultatom i zahvaljujući toj pobedi Ueska se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli sa osvojenih 27 bodova, pa bi pobeda i te kako značila za goste da se približe mestima koja vode u plej-of za plasman u La Ligu. Međutim, Ueska ima identičan problem kao i Saragosa pošto ne može da se pohvali efikasnošću jer je postigla 16 golova u prethodnih 19 kola.

Saragosa će u ovom meču biti kompletna, dok će Ueska biti bez pomoći Huana Karlosa koji je protiv Andore dobio crveni karton i moraće da pauzira.

Saragosa i Ueska su potpuno izjednačene u poslednjih deset međusobnih mečeva pošto su obe ekipe ostvarile po tri pobede dok su četiri utakmice završene nerešenim rezulatom. Prošle sezone su obe utakmice ova dva tima okončane remijem.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,45)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)