POLUFINALE TOTO KUPA: Koplja ukrštaju dva Hapoela

V.M.

08. 12. 2022. u 13:16

Takmičenje u kojem samo prvoligaši imaju pravo nastupa je ono najbolje što Izrael ima da ponudi.

ПОЛУФИНАЛЕ ТОТО КУПА: Копља укрштају два Хапоела

Foto: Profimedia

Hapoel Ber Ševa je kao klub koji je nastupao u UEFA takmičenjima morao ''samo'' da se izbori sa Makabi Haifom da bi došao do polufinala, u regularnom delu tog meča bilo je 1:1, ali je Ber Ševa bila bolja nakon izvođenja jedanaesteraca i tako se plasirala u polufinale. Prošle sezone su stigli do finala gde su na penale izgubili od Makabi Haife.

Sa druge strane Hapoel Tel Aviv je morao da prođe grupnu fazu, zauzeli su prvo mestu u grupi ''B'' i tako se plasirali u polufinale. Ovo takmičenje su poslednji put osvojili davne 2002. godine i nadaju se da mogu da ponove taj uspeh.

<

Što se tiče međusobnih susreta ekipe su poptuno ujednačene, u prethodna četiri susreta po jednom su pobedili Ber Ševa i Tel Aviv, a viđena su i dva remija.

NAŠ TIP: UG 2-4 (kvota 1,53)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a kako je nedavno dobio dva tužna poglavlja, jer su poginula dva reprezentativca Ukrajine, danas se dogodio i jedan sporski izliv besa zbog toga.

02. 02. 2023. u 20:46

PALA ODLUKA U UEFA: Srbija igra protiv Ukrajine!

PALA ODLUKA U UEFA: Srbija igra protiv Ukrajine!

UKRAJINA i Rusija su razlog za mnoga važna zbivanja u svetu, čak i ona koja nemaju direktne veze sa ratom koji se dešava u Ukrajini, a sport od toga nije izuzet. Najnovije vesti koje su donekle vezane za taj sukob - vezane su i za Srbiju.

02. 02. 2023. u 15:49

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu