OBRAČUN LEGENDI U KOMŠILUKU: Može li Maradona sa Karpata da prekine crnu seriju?

N.P.

07. 12. 2022. u 13:53 >> 13:53

FUDBALERI Farula sastaju se sa Klužom u meču 3. kola grupne faze Kupa Rumunije.

ОБРАЧУН ЛЕГЕНДИ У КОМШИЛУКУ: Може ли Марадона са Карпата да прекине црну серију?

Profimedia

Večerašnji okršaj u komšiluku biće veoma zanimljiv pošto se na klupama oba kluba nalaze legende rumunskog fudbala Georgi Hadži i Dan Petresku. Ekipa Maradone sa Karpata igra sjajno u poslednje vreme, neporažena je na prethodnih 12 mečeva u svim takmičenjima. U svom poslednjem nastupu u prvenstvu popularni "mornari" su "demolirali" na domaćem terenu tim Botošanija u pravoj goleadi 8:0.

Fudbaleri Farula su trenutno lideri na tabeli rumunske Super lige sa 44 osvojena boda i odličnom gol-razlikom 41:14. Domaćin je u minulom meču u Kupu savladao gradskog rivala Rapid rezultatom 2:0. Puleni Georgi Hadžija igraju u klasičnoj 4-4-2 formaciji u kojoj sjajan posao u napadu radi Denis Alibec koji je ujedno i najbolji strelac ekipe sa devet pogodaka.

Aktuelni šampion takođe igra jako dobro, fudbaleri Kluža ulaze u susret posle tri uzastopne pobede u prvenstvu. Poslednju na domaćem terenu proteklog vikenda protiv Kindije iz Targovišta 2:0. Izabranici Dana Petreskog su trenutno drugoplasirani tim na tabeli sa 40 osvojenih bodova nakon 18 odigranih kola. Gosti su u minulom susretu u Kupu bili uspešni protiv CSC Dumbravite rezultatom 2:0. Kluž nastupa u prilično ofanzivnoj formaciji 4-3-3, gde glavnu reč na sredini terena vodi neumorni defanzivni vezista Nana Boateng.

Tim Farula nikada u svojoj istoriji nije pobedio aktuelnog šampiona! Pred Maradonom sa Karpata je veliki izazov, i svakako očekujemo od nekadašnje legende Galatasaraja da će svoje fudbalere uspeti da motiviše da prekinu crnu seriju protiv Kluža. Svakako nas očekuje pravi spektakl u Konstanci u večerašnjem okršaju, gde vam predlažemo da pokušate sa kombinacijom golova jer ih mi svakako očekujemo.


NAŠ PREDLOG: UG 2+ (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

ODRŽIVI TRANSPORT:  Ključni faktor zaštite životne sredine i zdravlja