ŠAMPION POČEO DA GAZI: Bilo je krajnje vreme da se "ljubičasti" probude

V.D.

06. 12. 2022. u 12:49 >> 12:49

U 19. kolu prve lige Slovenije Maribor će dočekati ekipu Radomlja večeras od 18 časova

ШАМПИОН ПОЧЕО ДА ГАЗИ: Било је крајње време да се љубичасти пробуде

FK Crvena zvezda

Aktuelni šampion i najtrofejniji klub u Sloveniji sa 16 titula prvaka Maribor je nakon očajnog starta sezone i brzog ispadanja iz svih evropskih takmičenja uhvatio ritam u poslednje vreme i zaigrao nešto bolje.

Maribor se trenutno nalazi na petoj poziciji u prvenstvu sa 27 osvojenih bodova i praktično je izgubio sve šanse da odbrani titulu prvaka s obzirom na to da je lider prvenstva Olimpija iz Ljubljane osvojila čak 17 bodova više. 

Navijači ekipe sa "Ljudskog vrta" ne pamte ovako lošu sezonu svojih ljubimaca, ali u prethodna četiri kola Maribor nije poražen. Nakon remija sa drugoplasiranim Celjem, deklasirali su Muru i Tabor Sežanu sa po čak četiri gola razlike, a u poslednjem kolu bili su bolji od ekipe Bravo rezultatom 3:0.

Njihov današnji protivnik ekipa Radomlja se nalazi u katastrofalnoj formi i ne zna za trijumf još od kraja jula kada su savladali Goricu na gostovanju minimalnim rezultatom.

Trenutno se nalaze na osmoj poziciji sa 13 bodova i već se sada vidi da će voditi bitke za opstanak sa ekipama Gorice i Tabor Sežane koje su osvojile bod manje i nalaze se u zoni ispadanja.

Ovo će biti treći ovosezonski susret ovih rivala, a zanimljivo je da je u prvom Radomlje slavilo sa 3:0 u gostima, dok je Maribor u drugom meču u Domžalama slavio sa 5:0.

"Ljubičasti" su veliki favoriti na ovom meču i verujemo da će taj epitet i opravdati.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,48)

TIP ZA HRABRIJE: 1-1&3+ (kvota 2,96)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)