BITKA ZA VRH: Pipo Inzagi želi trijumf protiv bivšeg kluba

V.D.

04. 12. 2022. u 12:40 >> 12:40

U 15. kolu Serije B danas od 15 časova se sastaju Breša i Ređina

БИТКА ЗА ВРХ: Пипо Инзаги жели тријумф против бившег клуба

Foto: Profimedia

Domaća Breša je u seriji od pet mečeva bez poraza ali se samo jedan od tih mečeva završio se pobedom ekipa sa severa Italije, kada su u prošlom kolu pobedili Spal na stadionu "Mario Rigamonti" rezultatom 2:0.

Ekipa za koju je svojevremeno nastupao čuveni Roberto Bađo se trenutno nalazi na petoj poziciji sa 23 boda što je za tri manje od njihovog današnjeg rivala Ređine i osam manje od lidera Frozinonea.

Španski stručnjak u svom drugom mandatu na klupi Breše ima jasan cilj a to je povratak u Seriju A. "Lavica" je u poslednjih 18 sezona igrala dva puta u eliti gde nije uspela da se zadrži duže od jedne sezone.

Ređina pod komandantskom palicom legende Milana i bivšeg trenera Breše, Filipa Pipa Inzagija igra jako dobro ove sezone i nalazi se na drugoj poziciji u ligi i ukoliko nastavi sa takvim partijama biće u konkurenciji da zaigra u eliti nakon 15 godina. Klub sa juga Italije je kao i mnogi u toj zemlji doživeo bankrot pa su u sezoni 2015/2016. igrali i u Seriji D, ali su se u sezoni 2020/2021. vratili u drugi rang italijanskog fudbala i za sada imaju najbolju sezonu od povratka.

Zanimljivo je da je jedan od najboljih igrača tima iskusni veteran Žeremi Menez koji je vodio bitke na terenu sa svojim trenerom dok je nastupao za Romu. Francuz je zabeležio dve asistencije, a tri puta je bio strelac ove sezone.

Na poslednjih pet međusobnih susreta videli smo tri pobede domaće ekipe dok je po jednom meč završen nerešeno i pobedom Ređine.

Očekujemo neizvestan meč na severu "čizme" sa malo golova.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,67)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)