GRANADA DOČEKUJE LIDERA ŠAMPIONATA: Može li Alaves da produži nepobedivi niz?

M.T.

02. 12. 2022. u 09:28

GOSTI su poslednji put izgubili pre skoro dva meseca.

ГРАНАДА ДОЧЕКУЈЕ ЛИДЕРА ШАМПИОНАТА: Може ли Алавес да продужи непобедиви низ?

Profimedia

Fudbaleri Granade večeras od 21.30 imaće veoma težak ispit u 18. kolu Segunde pošto na stadionu ''Nuevo Los Karmenes'' dočekuju lidera šampionata Alaves koji je i zaboravio kako izgleda izgubiti utakmicu.

Posle tri utakmice u Segundi na kojima nije poražena, Granda je u naredna tri kola poražena u dva navrata. Ekipa trenera Aitora Karanke prvo je izgubila u gostima Ovijedu minimalcem, da bi potom pobedila ubedljivo Albasete sa 4:0. Međutim, u prethodnom kolu u gostima protiv Leganjesa ponovo je usledio minimalan poraz.

Posle takvih rezultata, Granada je trenutno na osmoj poziciji na tabeli sa učinkom od sedam pobeda, četiri remija i šest poraza i osvojenih 25 bodova. Granada je dva boda udaljena od pozicija koje vode u plej-of za plasman u La Ligu, dok je Alaves devet bodova ispred nje na prvoj poziciji.

Alaves od starta sezone igra veoma dobro i potpuno zasluženo se nalazi na vodećoj poziciji Segunde sa 34 boda. Ekipa trenera Luisa Garsije Plaze u poslednjih pet kola ostvarila je tri pobede i dva remija, a u prethodnom kolu je savladala Viljareal B sa 2:0 pred svojim navijačima.

Alaves je u fantastičnoj formi pošto je u seriji od devet utakmica bez poraza, a poslednji neupeh je doživeo pre skoro dva meseca, tačnije 8. oktobra kada je u gostima protiv Burgosa poražen sa 3:0 i zbog toga je Plazin tim favorit iako je gost u ovom meču.

Ovi timovi u prethodnih osam međusobnih mečeva nisu odigrali nijednom nerešeno. Granada je uspela da ostvari šest pobeda, dok je Alaves upisao samo dva trijumfa, poslednji u maju prošle godine kada je rezultat bio 4:2.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,47)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković