NA SICILIJI JE SVE LAKŠE: Venecija u teškoj situaciji

M.T.

27. 11. 2022. u 11:19

GOSTI su pobedili samo jednom u poslednjih deset utakmica.

НА СИЦИЛИЈИ ЈЕ СВЕ ЛАКШЕ: Венеција у тешкој ситуацији

Foto Profimedia

Fudbaleri Palerma mogli bi da iskoriste 14. kolo italijanske Serije B i dolazak Venecije na stadion ''Renco Barbera'' za osvajanje novih bodova danas od 18 časova kako bi se pomerili ka sredini tabele.

Klub sa Sicilije stigao je iz Serije C ponovo među drugoligaše i za sada ne izgleda loše, mada od starta sezone igra u serijama. Palermo je posle tri uzastopna neuspeha uspeo da poveže četiri utakmice bez poraza tokom kojih je ostvario dva remija i dve pobede. Međutim, posle dve uzastopne pobede seriju sicilijanskih ''orlova'' završila je u prethodnom kolu Kozenca sa 3:2.

Palermo je sada na 14. poziciji na tabeli i posle četiri pobede, tri remija i šest poraza ima 15 osvojenih bodova, pa ekipa trenera Eugenija Korinija imaće lepu priliku protiv Venecije da sa nova tri boda dođe do sredine tabele.

Venecija je na drugoj strani u veoma teškoj situaciji. Klub sa severoistoka Italije za sada deluje veoma loše i kako stvari stoje sleduje mu grčevita borba za opstanak. U poslednjih pet kola Venecija ima samo jedna remi i četiri poraza, a koliko je situacija ozbiljna govori i podatak da je u poslednjih deset mečeva Venecija upela da ostvari samo jednu pobedu.

Poslednju pobedu Venecija je ostvarila protiv Kaljarija 1. oktobra, pa ne čudi što je trenutno na pretposlednjem 19. mestu Serije B sa svega devet bodova, jednim više od fenjeraša Peruđe.

Ova tima umela su često da igraju nerešeno pošto je u poslednjih deset mečeva pet završeno remijem. Palermo je uspeo da ostvari tri trijumfa, dok je Venecija upisala dve pobede.

NAŠ TIP: 1X (kvota 1,42)

TIP ZA HRABRIJE: 1 (kvota 2,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna