RAĆA PETROVIĆ NAPADA NEKADAŠNJEG ČETVRTFINALISTU LIGE ŠAMPIONA: ''Fenjeraš'' stiže na ''La Romaredu''

M.T.

19. 11. 2022. u 10:38

GOSTI su četiri kola bez pobede.

РАЋА ПЕТРОВИЋ НАПАДА НЕКАДАШЊЕГ ЧЕТВРТФИНАЛИСТУ ЛИГЕ ШАМПИОНА: Фењераш стиже на Ла Ромареду

Foto: Profimedia

Saragosa ima lepu priliku da dođe do važna tri boda pošto večeras od 21 sat u okviru 16. kola Segunde, na stadion ''La Romareda'' dolazi Malaga, poslednjeplasiran tim šampionata.

Klub iz Aragona čiji je član i nekadašnji fudbaler Partizana Radoslav Petrović ne može da se pohvali baš sjajnom formom pošto je samo dva puta pobedio u poslednjih deset odigranih mečeva u svim takmičenjima. Kada je u pitanju Segunda, obe pobede su došle u poslednjih pet kola, a pored toga je Saragosa pretrpela i tri poraza, od čega dva u prethodna dva kola. Ekipa trenera Huana Karlosa Karseda nalazi se na 16. mestu tabele sa isto toliko bodova, dva više od opasne zone i pobeda joj je nepohodna kako bi se odatle udaljila.

Pre šest dana Saragosa je ispala u Kupu kralja od niželigaša Diocezana minimalnim porazom, a i tu se iskazala najveća boljka ove ekipe – neefikasnost. U prethodnih 15 kola Saragosa je postigla samo devet golova što je zajedno sa Ovijedom koji ima isti učinak čini najgorom ofanzivom u ligi.

Ipak, svi problemi Saragose deluju makar trenutno sitno u odnosu na ono sa čim se suočava Malaga. Ekipa trenera Pepe Mela je prošle sezone na jedvite jade ostala član Segunde, ali se čini da će ove sezone teško uspeti u toj nameri. Pre devet sezona Malaga je nesrećno ispala od Borusije iz Dortmunda u četvrtfinalu Lige šampiona a sada nema pobedu već četiri kola. Slavila je na samo jednom meču od poslednjih devet. U prethodnom kolu je uspela da posle tri uzastopna poraza stigne do remija u meču sa Sportingom iz Hihona i trneutno se nalazi na poslednjem mestu u ligi sa 10 osvojenih bodova. U Kupu kralja je Malaga uspela u drugoj rundida tek posle penala eliminiše niželigaša Penja Deportivo.

Oba trenera imaju prilično dobru situaciju što se tiče potencijalnih problema oko sastava. Trener Saragose Huan Karlos Karsedo neće moći da računa samo na Karlosa Vigaraja koji ima probleme sa kolenom, dok su svi ostali igrači na raspolaganju za ovaj meč. U još boljoj poziciji se nalazi trener Malage Pepe Mel pošto za utakmicu protiv Saragose može da rauna na kompltan sastav jer nema povređenih igrača.

U poslednjih deset međusobnih duela ova dva tima Malaga je uspešnija pošto je ostvarila četiri trijumfa, dok je Saragosa upisala dve pobede, a četiri utaikmice su zavrpene nerešenim rezultatom. Prošle sezone su ove ekipe remizirale u oba meča rezultatom 1:1.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije