RUS I BELORUS HARAJU KIPROM: Omonija ispred sebe ima "laku konjicu"

Novosti online

07. 11. 2022. u 09:29

NA Sredozemnom moru duvaju neki novi vetrovi.

РУС И БЕЛОРУС ХАРАЈУ КИПРОМ: Омонија испред себе има лаку коњицу

Profimedia

Porazom od Šerifa u šestom kolu Lige Evrope Omonija je završila učešće na evrosceni za ovu sezonu. Popularna "kraljica" sada će se okrenuti prvenstvu, a tamo joj ne cvetaju ruže. Klub iz Nikozije trenutno je na devetoj poziciji sa 12 bodova, što je veoma loše za tim takvog renomea.

Priliku da uvećaju svoj saldo izabranici Janika Ferara imaju večeras od 17.30 kada gostuju Arisu u meču 10. kola Prve divizije.

"Laka konjica" iz Limasola predvođena beloruskim stručnjakom Aleksejem Špilevskim igra zaista sjajno. Drugo mesto i samo dva poraza u sezoni jasan su pokazatelj kvalitenih partija Arisa, te nema sumnje da žele da nastave u istom ritmu. Velike nade navijači polažu u iskusnog Aleksandra Kokorina. Ruski napadač nastupa kao pozajmljen fudbaler Fiorentine, maksimalno je posvećen timskoj igri, na svom kontu ima tri pogotka i dve asistencije. Međutim, njegov uticaj na igru je mnogo veći nego što brojke govore.

Prethodne sezone Omonija je savladala Aris na oba susreta. Kao domaćin sa 3:0, dok je u Limasolu bilo 2:0 u korist "kraljice".

NAŠ TIP: I1+&2+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BITI ILI NE BITI ZA STIVENIDŽ: Momci sa brda drže sve u svojim rukama