BRISTOL NE ŽELI DA MU SE PONOVI SVONSI: Šefild bi da krene u novu seriju dobrih rezultata

M.T.

01. 11. 2022. u 13:04

GOSTI su u prošlom kolu pobedili posle šest mečeva.

БРИСТОЛ НЕ ЖЕЛИ ДА МУ СЕ ПОНОВИ СВОНСИ: Шефилд би да крене у нову серију добрих резултата

Foto: Profimedia

Šefild junajted je među timovima koji su u konkurenciji za promociju u Premijer ligu, a večeras od 21 sat pokušaće u gostima na ''Ešton Gejt'' stadionu protiv Bristol sitija u 19. kolu Čempionšipa da dođu do druge uzastopne pobede.

Bristol siti bio je u promenljivoj formi u poslednjih pet kola pošto je pobedio dva puta i isto toliko puta poražen uz jednu nerešenu utakmicu. Remi je ekipa menadžera Najdžela Pirson odigrala u prošlom kolu protiv Svonsija kada nije uspela da sačuva vođstvo još iz prvih pola sata utakmice i umesto sva tri boda, osvojila je samo jedan.

Posle tog remija Bristol zauzima 14. poziciju na tabeli Čempionšipa i od pozicija koje vode u plej-of je odvojen šest bodova. Najveći problem Bristola ove sezone je nedostatak konstantnosti jer je Pirsonova ekipa umela da nadigra timove poput Blekburna, ali da onda isto tako ima katastrofalno loše mečeve protiv slabijih protivnika.

Šefild junajted imao je šest mečeva bez pobede i za to vreme osvojio samo tri boda uz tri poraza, da bi prošle nedelje konačno uspeo da trijumfuje protiv Vest Bromvič Albiona sa 2:0. U Šefildu se nadaju da bi to moglo da pokrenu novu dobru seriju kakvu je tim imao početkom sezone i zahvaljujući kojoj je još uvek na pozicijama koje vode u plej-of pošto trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli sa osam pobeda, pet remija i četiri poraza i osvojenih 29 bodova, šest manje od prvoplasiranog Barnlija i četiri manje od Blekburna na drugom mestu.

Bristol siti je i dalje bez štopera Kala Neismita, Tomasa Kalasa i Kejna Vilsona, dok bi na gol trebalo da se vrati Ves Foderingam pošto je odradio tri meča suspenzije posle dobijenog crvenog kartona protiv Blekpula. Pol Hekinbotom se suočava sa znatno više problema što se tiče sastava Šefilda. Rajan Bruster, Sander Berge, Ris Norington-Dejvis, Maks Lov i Džejden Bogl su povređeni, a kao da to već nije dovoljno poteškoća, Anel Ahmedhodžić će propustiti meč protiv Bristola zbog žutih kartona.

Što se tiče međusobnih susreta, Bristol siti i Šefild junajted su maltene poravnati u poslednjih deset mečeva. Šefild je uspeo da pet puta stigne do trijumfa, dok je jednu pobedu manje ostvario Bristol uz jedan meč završen nerešenim rezultatom.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE DA NEKO POBEDI: Šturm i Rapid igrali dva puta nerešeno u prvom delu Bundeslige