ŠOK U MONCI I DALJE TRAJE: Štoper uboden nožem u leđa, utakmica sa Bolonjom u senci HORORA

Novosti online

31. 10. 2022. u 14:42 >> 14:42

ŠPANAC za dlaku izbegao tragičan ishod.

ШОК У МОНЦИ И ДАЉЕ ТРАЈЕ: Штопер убоден ножем у леђа, утакмица са Болоњом у сенци ХОРОРА

Foto: EPA-EFE/Roberto Bregani

Stadion "Brianteo" biće poprište poslednjeg susreta 12. kola italijanske Serije A. Monca posle poraza od Milana na "San Siru" od 4:1 dočekati Bolonju, ipak, meč će biti u senci nesreće koja je zadesila španskog štopera iz redova belo-crvenih Pabla Marija.

Naime, jezive scene odigrale su se u petak dana u jednom milanskom šoping molu, a u centru zbivanja našao se fudbaler Arsenala na pozajmici u Monci, Pablo Mari. Mirno popodne sa porodicom (suprugom i detetom) pretvorilo se u horor. Španac se našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu i postao jedna od pet žrtava mentalno nastrane osobe koja je potegla nož, nanevši im teže telesne povrede. Mari je dobio ubod u leđa i na sreću oštrica je promašila pluća za nekoliko centimetara.

U svesnom stanju 29-godišnjak je helikopterom prevezen u bolnicu gde će biti podvrgnut operaciji mišića. Čini se da je Mari prošao mnogo bolje nego što je moglo i da je izbegao tragičan ishod - radnik šoping centra je izgubio život.

Vrlo brzo u poseti Mariju našli su se sportski direktor kluba Adrijano Galijani i trener Rafaele Paladino kojima je španski štoper ispičao svoje iskustvo.

- Gurao sam kolica u supermarketu, dete mi je bilo unutra i odjednom sam osetio oštar bol u leđima. Okrenuo sam se i video tog čoveka koji je ubada drugu osobu nožem u grkljan. Danas sam imao sreće, video sam kako čovek pored mene umire - ispričao je Mari.

Monca je dolaskom Paladina na klupu zaigrala znatno bolje, pobeglo je čedo Silvija Berluskonija iz opasne zone i sada je na deobi 14. mesta sa večerašnjim protivnikom Bolonjom.

"Hrtovi" na "Brianteo" stižu u odličnom raspoloženju, pored trijumfa proradio je ponovo i Marko Arnautović. Bolonja je prekinula crnu seriju od četiri utakmice bez pobede, pošto je na svom terenu savladala Leće sa 2:0. Prethodni put najbolji strelac Serije A pogodio je 11. septembra, kada je na "Renato Dalari" savladana Fiorentina (2:1), Arnautovićev pogodak sa bele tačke u 13. minutu otovrio vrata pobede nad neubedljivim sastavom Marka Baronija.

Golgeteru srpskih korena ovo je bio sedmi pogodak u sezoni, a Bolonji tek drugo slavlje u Seriji A. Ipak, do njega je stigla da prilično siguaran način, pošto je duplirao prednost zahvaljujući Luisu Fergusonu u 35. minutu utakmice. Tom golu je prethodio odličan centaršut Muse Beroua iz kornera.

Monca i Bolonja se nikada ranije nisu sastajali. Biće ovo premijerni susret ovih ekipa koji u večerašnji susret ulaze poravnati. Oba kluba na svom kontu imaju po 10 bodova.

NAŠ TIP: I0-1&II0-3 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE DA NEKO POBEDI: Šturm i Rapid igrali dva puta nerešeno u prvom delu Bundeslige