LAZETIĆ JURI ŠESTU UZASTOPNU POBEDU! "Brđane" nakon Humske čeka novo teško gostovanje

N.P.

22. 10. 2022. u 11:01

DERBI meč 16. kola Super lige Srbije igra se u Bačkoj Topoli gde TSC dočekuje ekipu Čukaričkog.

ЛАЗЕТИЋ ЈУРИ ШЕСТУ УЗАСТОПНУ ПОБЕДУ! Брђане након Хумске чека ново тешко гостовање

FOTO: M. Vukadinović

Domaćin je od početka sezone odigrao petnaest mečeva zabeleživši devet pobeda i pet remija, uz samo jedan pretrpljen poraz, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzima 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su izabranici Žarka Lazetića savladali ekipu Voždovca, a meč je završen rezultatom 3:0.

To je mladom stručnjaku peti vezani trijumf u nacionalnom šampionatu na klupi kluba iz Bačke Topole. Vođstvo domaćima u 39. minutu meča doneo je Luka Ilić koji blista od dolaska u TSC, a podsetićemo da je i u prošlom kolu postigao dva gola u pobedi nad Vojvodinom. U 63. minutu je isključen fudbaler "zmajeva" Filip Damjanović, a domaćin je ubrzo znalački iskoristio brojčanu prednost. U nastavku su još dve lopte završile u mreži golmana Krunića. Prvo je Mirčevski u 79. minutu duplirao prednost TSC-a, a konačnih 3:0 postavio je Đakovac svojim pogotkom u 88. minutu meča.


Popularni "brđani" su tokom aktuelne sezone odigrali četrnaest mečeva zabeleživši devet pobeda i dva remija, uz tri pretrpljena poraza, pa sa 29 bodova trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli Super lige Srbije. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Partizana, a meč je završen rezultatom 3:2. Strelci za "crno-bele" bili su Kristijan Belić u 42, Andrija Pavlović u 47. i Slobodan Urošević u 85. minutu, dok su pogotke za ekipu sa Banovog brda postigli Marko Docić u 38. iz penala i Uroš Drezgić u 75. minutu. U ekipi Dušana Kerkeza najbolji strelac je internacionalac iz Gane desno krilo Samjuel Badamosi sa devet pogodaka, koji će biti glavna opasnost po klub iz Bačke ravnice.


Dva tima su tokom aktuelne sezone već odigrala jedan međusobni duel, a domaćin je bila ekipa Čukaričkog. Meč na Banovom brdu završen je pobedom gostujuće ekipe koja je slavila rezultatom 1:4. Strelac za "brđane" bio je Mihajlo Spasojević, dok su pogotke za ekipu TSC-a postigli Goran Antonić, Nemanja Stojić, Mihajlo Banjac i Slobodan Stanojlović.

Očekujemo svako uzbudljiv i neuzvestan meč u Bačkoj Topoli gde tipujemo da će fudbaleri oba kluba postići po gol.


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,68)
 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna