"CRVENI" NOĆNA MORA ZA VILJAREAL: "Žuta podmornica" čeka na trijumf protiv Osasune dve godine

N.P.

17. 10. 2022. u 13:28

PULENI Unaja Emerija dočekuju klub iz Pamplone u poslednjem meču 9. kola španske Primere.

ЦРВЕНИ НОЋНА МОРА ЗА ВИЉАРЕАЛ: Жута подморница чека на тријумф против Осасуне две године

Foto: Profimedia

Ekipa Viljareala nema trijumf u prvenstvu na prethodne tri utakmice. Nakon dva vezana remija "žuta podmornica" je izgubila u San Sebastijanu od Real Sosijedada minimalnim rezultatom. Sredinom nedelje izabranici Unaja Emerija su bili uspešni u grupnoj fazi Lige konferencija savladavši Austriju Beč u gostima minimalnim rezultatom.

Jedini gol na utakmici postigao je Nikolas Džekson u 87. minutu susreta. Domaćin se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli sa 12 osvojenih bodova, jedan manje od večerašnjeg protivnika koji zauzima osmu poziciju u Primeri.

Španski stručnjak igra u formaciji 3-4-2-1, gde je u špicu najistureniji nigerijski napadač Arnaut Danjuma. Klub iz Kasteljona će biti lišen usluga Džerarda Morena koji neće biti u kombinaciji za sastav zbog povrede.

Fudbaleri Osasune su izgubili u prošlom kolu od Valensije na domaćem terenu 2:1. "Slepi miševi" su poveli u 28. minutu golom Klaverta.

Dijakabi je udvostručio prednost gostiju u 54. minutu. Domaćin je imao priliku da smanji prednost Valensije, ali je Avila bio neprecizan sa bele tačke, poslao je loptu preko prečke. U 69. minutu Osasuna je ostala sa igračem manje, direktan crveni karton zaradio je Garsija i pritom skrivio penal.

Edinson Kavani je izveo najstrožu kaznu, ali je pogodio prečku. U četvrtom minutu nadoknade konačan rezultat je postavio srpski internacionalac i bivši fudbaler Partizana Darko Brašanac svojim prvim golom u sezoni. Klub iz Pamplone nakon osam odigranih mečeva u Primeri ima četiri pobede, jedan remi i tri poraza uz ostvarenu gol-razliku 9:8. 

U minulom međusobnom duelu koji je odigran 5. marta ove godine "crveni" su trijumfovali protiv "žute podmornice" minimalnim rezultatom.

Jedini gol na utakmici postigao je Avila u 63. minutu susreta. Viljareal čeka na pobedu protiv Osasune skoro dve godine, tako da nas svakako očekuje neizvesna utakmica.

Blagu prednost dajemo domaćinu, ali predlažemo da budete oprezni i pokušate sa duplom šansom uz maksimum tri gola na meču.


NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,64)
    

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BITI ILI NE BITI ZA STIVENIDŽ: Momci sa brda drže sve u svojim rukama