ZA NJEGA BIH DAO KRV! Stanković oči u oči sa velikim prijateljem!

V.D.

17. 10. 2022. u 13:38 >> 13:38

VEČERAS od 18.30 na stadionu "Luiđi Feraris" gledaćemo duel Sampdorije i Rome.

ЗА ЊЕГА БИХ ДАО КРВ! Станковић очи у очи са великим пријатељем!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Sampdorije su sa novim trenerom Dejanom Stankovićem došli do prvog remija nakon četiri vezana poraza. Srpski stručnjak je debitovao bodom na klupi tima iz Đenove, a protivnik je bila Bolonja, tim koji je doskoro trenirao veliki prijatelj našeg stručnjaka Siniša Mihajlović.

Poslednjeplasirana Sampdorija koje je do sada osvojila samo tri boda na devet susreta i još nema pobedu dočekaće ekipu Rome. Zanimljivo je da je Sampa bodove uspela da otkine Laciju i Juventusu. 

Gosti iz Rima se trenutno nalaze na šestoj poziciji sa 19 osvojenih bodova i eventualnom pobedom na današnjem susretu popeli bi se na četvrto mesto Serije A.

"Vučica" koju sa klupe vodi čuveni Žoze Morinjo se dosta pojačala tokom leta kako bi nakon četiri sezone pauze ponovo zaigrala u Ligi šampiona. Za sada im solidno ide. Upisali su šest pobeda, dok su poraze doživeli od Atalante i Udinezea koji igraju sjajno ove sezone. 

U Ligi Evrope igraju nešto slabije i nakon četiri odigrana kola nalaze se na trećoj poziciji sa četiri osvojena boda, dok Betis i Ludogorec imaju deset odnosno sedam na pozicijama jedan i dva.

Biće ovo jako emotivan susret za bivšeg trenera Crvene zvezde. Poznato je da je Dejan Stanković sa ekipom Intera podigao pehar Lige šampiona, a na klupi milanskog tima bio je baš njegov večerašnji rival Morinjo.

Italijanski mediji dosta pišu o večerašnjem susretu baš zbog velikog prijateljstva dva stručnjaka. Stanković je najveće uspehe u igračkoj karijeri doživeo sa Portugalcem i čak je izjavio kako bi za njega i krv dao. 

- Sa Murinjom sam ostvario najveće pobede u igračkoj karijeri, imali smo divne putešestvije. Večeras zaboravljamo na prijateljstvo, a posle ćemo opet biti prijatelji. Veoma ga poštujem. Mnogo sam naučio od njega, jaka je ličnost. Ali ovih 90 minuta svako će ići svojim putem - istakao je Stanković, a prenela Gazeta delo sport.

U aprilu ove godine današnji rivali su odigrali svoj poslednji meč u Đenovi i "vučica" je slavila minimalnim rezultatom.

Mi večeras očekujemo veliku borbu na terenu i verujemo da će domaći tim postići bar jedan pogodak, iako je Roma favorit.

NAŠ TIP: D1+ (kvota 1,65)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri