BIVŠI SUPERLIGAŠ U OČAJNOJ FORMI: Partizanov dželat plaši fenjeraša

N.P.

12. 10. 2022. u 09:24

EKIPA Radničkog iz Sremske Mitrovice gostuje Zlatibor Čajetini u zaostalom meču 11. kola Prve lige Srbije.

БИВШИ СУПЕРЛИГАШ У ОЧАЈНОЈ ФОРМИ: Партизанов џелат плаши фењераша

FOTO: FK PARTIZAN/ M. Todorović

Nekadašnji superligaš pruža jako loše partije u poslednje vreme, izabranici Predraga Ristanovića nemaju trijumf na prethodnih pet utakmica. Za vikend fudbaleri Zlatibora su izgubili od Loznice na domaćem terenu (3:2). Domaćin trenutno drži poslednju poziciju sa deset osvojenih bodova.


Fudbaleri Radničkog su nakon istorijske pobede nad Partizanom posle izvođenja jedanaestaraca nastavili sa dobrim igrama. Puleni Dejana Nikolića su u prethodne dve prvenstvene utakmice pobedili kod kuće Novi Sad (1:0), i remizirali u Kruševcu protiv Trajala bez golova. Gosti zauzimaju devetu poziciju u Prvoj ligi Srbije uz devet sakupljenih bodova.


U minulom međusobnom duelu koji je odigran 10. aprila Zlatibor je izgubio od tima iz Sremske Mitrovice minimalnim rezultatom. Domaćin jednostavno nema prava na kiks pred svojim navijačima, međutim, s obzirom na formu predlažemo da pokušate sa golovima na domaćina u današnjem okršaju.


NAŠ PREDLOG: D 1+ (kvota 1,40)  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)