BAVARCI OVERAVAJU PLASMAN U NOKAUT FAZU! Česi su zalutali u Ligu šampiona

V.D.

12. 10. 2022. u 11:47 >> 11:47

VIKTORIJA Plzenj je postigla samo jedan gol do sada

БАВАРЦИ ОВЕРАВАЈУ ПЛАСМАН У НОКАУТ ФАЗУ! Чеси су залутали у Лигу шампиона

FOTO: AP/Tanjug

Večeras od 21 čas Viktorija Plzenj će dočekati čuveni minhenski Bajern u okviru četvrtog kola grupne faze Lige šampiona.

Češki šampion je ušao kao apsolutni autsajder u ovo takmičenje, s obzirom na to da mu žreb nije bio nimalo naklonjen i da je dospeo u grupu "C" gde su mu rivali tri bivša šampiona Evrope tj. Bajern, Inter i Barselona.

Česi su preko kvalifikacija dospeli do Lige šampiona, a do sada su na tri meča doživeli sva tri poraza, postigavši samo jedan gol. Nalaze se na začelju tabele sa nula bodova i gol-razlikom 1:12.

U prvom kolu su poraženi 5:1 na "Nou Kampu". Šest dana kasnije na svom terenu su poraženi od Intera sa 2:0, dok su u Minhenu ponovo primili pet golova kao i u prvom kolu protiv Barselone.

Za ekipu trenera Bileka će biti veliki uspeh ako do kraja takmičenja nekome "otkine" bod.

U domaćem prvenstvu igraju odlično što je za njih i najvažnije i nakon 11 odigranih kola lideri su na tabeli sa 26 osvojenih bodova, četiri više od drugoplasirane Slavije koja ima i meč više. 

Sa druge strane Bavarci su za sada u Ligi šampiona savršeni. Lideri su na tabeli grupe sa 9 osvojenih bodova i gol-razlikom 9:0.

Rezultatom 2:0 su savladali Inter i Barselonu. dok su, kao što smo već naveli, češkog predstavnika iz Minhena ispratili sa pet golova u mreži.

Bajern je u domaćem prvenstvu nešto slabije počeo. Nakon devet odigranih kola nalaze se na trećoj poziciji sa 16 osvojenih bodova, četiri manje od lidera Union Berlina. 

Za vikend je viđen sjajan derbi između Borusije Dortmund i Bajerna. Meč je završen rezultatom 2:2. Bajern je vodio sa 2:0 ali su "milioneri" otkinuli bod golovima Moukoka i Modesta u petom minutu sudijske nadoknade.

Verujemo da će trener Julian Nagelsman odmarati ključne igrače na ovom meču, ali i pored toga Bajern je apsolutni favorit. 

U tri dosadašnja meča koja su ovi rivali odigrali Bavarci su slavili tri puta, sa ukupnom gol-razlikom 11:0.

NAŠ TIP: 2&3+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024