"GOLUBOVI" LAK PLEN ZA ŠAMPIONA: Spartak dolazi u Beograd nakon pet vezanih poraza

N.P.

09. 10. 2022. u 10:40

FUDBALERI Crvene zvezde će danas od 15:30 u okviru 14. kola Super lige Srbije dočekati izabranike Ljubiše Dunđerskog.

ГОЛУБОВИ ЛАК ПЛЕН ЗА ШАМПИОНА: Спартак долази у Београд након пет везаних пораза

FOTO: M. Vukadinović

Crvena zvezda zauzima prvu poziciju na tabeli sa osvojenih 29 bodova, uz sjajnu gol razliku 34:5. Izabranici Miloša Milojevića su ostvarili devet pobeda i upisali dva remija, a imaju i dve utakmice manje u odnosu na ostale ekipe. Kada je reč o Ligi Evrope, "crveno-beli" su u poslednjoj utakmici savladali Ferencvaroš ubedljivim rezultatom 4:1, pred više od 30 hiljada navijača na stadionu "Rajko Mitić". Dvostruki strelac za tim iz Ljutice Bogdana bio je Gelor Kanga, a pratili su ga Aleksandar Katai i Stefan Mitrović, koji su se po jednom upisali u strelce. 


Kada je reč o ekipi Spartaka, popularni "golubovi" zauzimaju 14. mesto na tabeli, sa 10 osvojenih bodova, uz gol razliku 10:15. U poslednjoj utakmici u nacionalnom šampionatu, Subotičani su poraženi od Radničkog 1923 rezultatom 1:2. To je izabranicima Ljubiše Dunđerskog peti uzastopni kiks  u prvenstvu. "Golubovi" će u današnji okršaj verovatno izaći u formaciji 4-2-3-1, gde glavnu reč na sredini terena vodi levo krilo Nikola Srećković, koji je kapiten i najbolji strelac i asistent ekipe sa severa Srbije.


Protiv Spartaka "crveno-beli" su do sada odigrali 87 utakmica u svim takmičenjima. Aktuelni šampion je zabeležio 66 pobeda, 15 remija i samo pet poraza, uz gol razliku 207:63 u korist "crveno-belih". Od početka novog milenijuma, tim sa stadiona "Rajko Mitić" se sastao 28 puta sa “golubovima” i zabeležio je 24 trijumfa, dva puta je odigrao nerešeno i isto toliko puta je bio poražen od Spartaka, uz gol razliku 70:28, u korist tima iz Ljutice Bogdana. Poslednji susret sa Subotičanima, "crveno-beli" su odigrali 28. novembra 2021. godine na domaćem terenu i slavili rezultatom 3:0, golovima Milana Rodića i dvostrukog strelca El Fardu Bena.


Crvena zvezda je nakon sjajne partije u Ligi Evrope apsolutni favorit u današnjem okršaju na stadionu "Rajko Mitić". Kvota na kec je prilično mala i predlažemo vam da je obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,38)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna