SRPSKI TANDEM VODI JUVE DO PRVE POBEDE! U Torino stiže Zvezdin dželat

V.D.

05. 10. 2022. u 12:18

OBE ekipe su bez bodova

СРПСКИ ТАНДЕМ ВОДИ ЈУВЕ ДО ПРВЕ ПОБЕДЕ! У Торино стиже Звездин џелат

Foto: Profimedia

Večeras od 21 čas na "Alianc stadionu" u Torinu u okviru treće runde grupe "H" videćemo okršaj između Juventusa i Makabi Haife.

"Stara dama" je u prvom kolu poražena na gostovanju Pariz Sen Žermenu rezultatom 2:1. I pored dobre partije koji su prikazali puleni trenera Alegrija, bogati Parižani su slavili. U drugom kolu istim rezultatom Juventus je i pored vođstva od 1:0 poražen na svom stadionu od Benfike koja igra sjajno ove sezone. 

Ni u Seriji A ekipi za koju nastupaju naši reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić ne cvetaju ruže. Juventus se nakon osam odigranih kola nalazi na sedmoj poziciji sa 13 osvojenih bodova. Do sada su pored dva poraza u Ligi šampiona doživeli poraz i u domaćem prvenstvu od Monce koja je do tog meča držala fenjer. 

Trener Masimiliano Alegri od početka sezone ima problema sa povređenim igračima ali i pored toga očekivao se bolji start u prvenstvu. Vodeći dvojac Napoli i Atalanta su već sedam bodova ispred torinskog giganta, ali ono što može radovati navijače ovog kluba je sjajna poslednja partija protiv Bolonje kada su rutinski slavili sa 3:0 i možda najavili bolje dane. Zanimljivo je da su se na tom meču u strelce upisali Filip Kostić i Dušan Vlahović koji nastavlja sa golgeterskom formom kao i prošle sezone. Za sada se u listu strelaca upisao pet puta u domaćem prvenstvu, a bio je i asistent Kostiću na meču protiv Bolonje.

Sa druge strane, gosti iz Haife koje navijači i fudbaleri našeg najtrofejnijeg kluba neće pamtiti po dobrom u prvom kolu su poraženi od Benfike sa 2:0, dok su na svom terenu izgubili od Pariz Sen Žermena sa 3:1.

Što se tiče domaćeg prvenstva, odlučno su krenuli u misiji odbrane titule osvojene prošle sezone. Trenutno su lideri i nakon šest odigranih kola zabeležili su pet pobeda i jedan poraz. 

Ove dve ekipe su se do sada sastale dva puta i to u Ligi šampiona u sezoni 2009/2010, kada su oba puta Italijani slavili minimalnim rezultatom.

Juventus je veliki favorit na ovom meču i verujemo da će upisati prvu pobedu ove sezone u elitnom takmičenju.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna