NOVAJLIJA LAK PLEN ZA "CRVENO-BELE": Novosađani prvi put u istoriji protiv šampiona

N.P.

02. 10. 2022. u 08:19

FUDBALERI Crvene zvezde danas od 17.00 gostuju ekipi Mladost GAT u okviru 13. kola Superlige Srbije.

НОВАЈЛИЈА ЛАК ПЛЕН ЗА ЦРВЕНО-БЕЛЕ: Новосађани први пут у историји против шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde se nalaze na prvoj poziciji na tabeli nacionalnog šampionata, sa 26 osvojenih bodova i dve utakmice manje u odnosu na ostale timove. "Crveno-beli" su ostvarili ukupno osam pobeda, dok su dva puta remizirali, a o dobrim partijama svedoči i gol razlika 30:5.

Na poslednjem meču, puleni Miloša Milojevića su slavili protiv Mačve u okviru Kupa Srbije rezultatom 2:0. Od prvog minuta na terenu je bio Kulibali, koji se nije proslavio. Ređale su se šanse za tim iz Ljutice Bogdana, a najagilniji su bili Stefan Mitrović, Mirko Ivanić i upravo defanzivac Nemanja Milunović, koji je na otvaranju drugog dela meča, nakon centaršuta Kataija iz kornera glavom pogodio bliži ugao gola Mačve i doneo radost "crveno-belima". Zamalo Mačva da izjednači na drugoj strani. Jevtić je šutirao posle povratne lopte Brankovića, ali lopta je na putu ka golu zakačila jednog od igrača Zvezde pa ju je Popović lako uhvatio. Ipak, Kangva je stavio tačku na meč, postigavši pogodak u 90+2 minutu susreta. 


Mladost GAT se nalazi na 15. Superlige, sa osam osvojenih bodova posle 12 odigranih utakmica, uz gol razliku 6:20. Na poslednjem meču ekipa iz Novog Sada je poražena na gostovanju od Radničkog 1923 rezultatom 3:0. Jedan od najboljih igrača Mladosti ove sezone je svakako Andrija Radulović, koji je na pozajmici iz Crvene zvezde. Poziciju levog krila zauzima Nikola Popović, a u samom špicu deluje Aleksandar Katanić. 


Crvena zvezda i Mladost GAT se do sada nisu sastajali, te će ovo biti prvi međusobni duel između dva kluba. Izabranici Miloša Milojevića igraju odlično u domaćem šampionatu, neporaženi su od starta sezone. Očekujemo rutinsku pobedu aktuelnog šampiona na "Karađorđu" i savetujemo da kec obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 2&2-5 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)