ZAHUKTAVA SE U ARGENTINI: Poslednji voz za Himnasiju

Novosti online

29. 09. 2022. u 09:35

TITULA je sve dalje.

ЗАХУКТАВА СЕ У АРГЕНТИНИ: Последњи воз за Химнасију

Foto: Profimedia

Himnasija La Plata bila je na dobrom putu da osvoji dugo čekanu titulu, ali dva uzastopna poraza udaljila su je od tog cilja. "Vukovi" su doživeli neuspehe u mečevima za Sentral Kordobom i Tigreom, te se trenutno nalaze na petoj poziciji, sa pet bodova manje od vodećeg Atletiko Tukumana.

Nestor Gorosito i njegovi puleni večeras imaju težak zadatak da se vrate na pobednički kolosek. Himnasija gostuje Barakasu u premijernom susretu 22. kola argentinske Lige profesional.

"Kamiondžije" igraju u skladu sa svojim mogućnostima. Devetnaesto mesto i 27 bodova je realnost crveno-belih iz Buenos Ajresa.

Himnasija iz La Plate nije uspela da zatrese mrežu na pet susreta u poslednjih sedam kola. Barakas je u seriji od četiri uspeha na domaćem terenu u ovom takmičenju.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a oni bi mogli uskoro da se i dogode.

15. 04. 2024. u 16:46 >> 16:47

KAD AMERIKANCI ODLEPE ZA SRBINOM: Ne, Nikola Topić neće biti peti pik na NBA draftu

KAD AMERIKANCI "ODLEPE" ZA SRBINOM: Ne, Nikola Topić neće biti peti pik na NBA draftu

NIKOLA Jokić je već opčinio NBA ligu, čiji je bio dvostruki najbolji igrač, a potom i MVP finala, Bogdan Bogdanović hara tom ligom u aktuelnoj sezoni, ne mareći što često uopšte nije bio starter, ali američka košarkaška javnost već se sprema za novu srpsku senzaciju. Nikola Topić joj je ime i njemu su se ovih dana posvetila dva velika medija u Sjedinjenim Američkim Državama. Sa pravom.

15. 04. 2024. u 16:09

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere