TEŠKA POVREDA BIVŠEG NAPADAČA ZVEZDE: Trebalo je da napadne velikana, ali sada ga čeka duga pauza

Novosti online

30. 09. 2022. u 07:59 >> 09:00

MALER.

ТЕШКА ПОВРЕДА БИВШЕГ НАПАДАЧА ЗВЕЗДЕ: Требало је да нападне великана, али сада га чека дуга пауза

FOTO: FK Crvena zvezda

Nakon reprezentativne pauze nastavlja se takmičenje u francuskoj Ligi 1. Fudbaleri Anžea dočekaće Olimpik iz Marselja na stadionu "Rejmon Kopa" u premijernom susretu 9. kola prvenstva.

Crno-beli su posle očajnog starta sezone upisali dve uzastopne pobede i tako pobegli iz opasne zone. Posebno je bio iznenađujući trijumf nad Nicom u gostima rezultatom 1:0.

Nica je izgubila na svom terenu, a najveći krivac za ovaj kiks je Žan-Kler Todibo, koji je dobio crveni karton u devetoj sekundi utakmice! Gosti su odmah, s centra, napravili opasnu akciju, defanzivac domaćih je napravio faul kao poslednji igrač odbrane i dobio direktno isključenje. Možda malo preoštro, ali... Tako je suštinski tim sa Azurne obale počeo utakmicu sa čovekom manje na terenu, a tako se teško može do rezultata. Kako su objavili statističari koji prate francusku ligu, tako brzog isključenja nije bilo najmanje 16 godina. 

Istina, Anžeu je bilo potrebno skoro celo poluvreme da bi iskoristio brojčanu prednost, tek u 43. minutu je Bentaleb postigao gol za 1:0 i velika tri boda. Borila se Nica i sa desetoricom, imala je nekoliko prilika, igralo se otvoreno tokom celog prvog poluvremena, mada je, očekivano, Anže bio bolji i bliži pogotku, do kojeg je i došao.

Marselj je u minuloj rundi propustio priliku da se pobedom nad Renom bodovno izjednači za prvoplasiranim PSŽ-om.

Tim sa "Velodroma" je podelio bodove sa Renom, a centralna figura meča bio je Genduzi, koji se predstavio kao univerzalni strelac: prvo je postigao autogol, a onda i gol u "pravu" mrežu, te je njegovo ime ostalo ispod remija – 1:1.

Uspeli su gosti u poslednjih pola sata da parališu Marselj, da mu ne dozvole totalni pritisak i velike šanse za gol, tako da je bez nekih spektakularnih šansi meč priveden kraju.

Anže nije savladao Olimpik na prethodna tri duela. Marselj je posebno bio efikasan na poslednjem, slavio je na "Velodromu" sa 5:2. Interesantno, za jednog od fudbalera koji je trebalo da bude pretnja pulenima Igora Tudora slovio je nekadašnji član Crvene zvezde Loi Dioni.

Francuz nije blistao u Beogradu, ali u dresu Anžea je postigao dva pogotka na osam utakmica. Međutim, popularni "bik" je povredio ligamente kolena i očekuje ga duža pauza. 

NAŠ TIP: X2&2-5 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega