TORINO CILJA VRH: "Bikovi" na balkanski pogon ruše "neroverde"

Novosti online

17. 09. 2022. u 09:25 >> 17:34

PRETHODNE sezone Torino je imao više uspeha u međosobnim duelima.

ТОРИНО ЦИЉА ВРХ: Бикови на балкански погон руше нероверде

Foto: Profimedia

Balkanska kolonija dobro se pokazala minulog vikenda u meču sa Interom. Ipak, "neroazuri" su slavili minimalnim rezultatom, "bikovi" večeras od 20.45 u okviru sedmog kola Serije A imaju priliku za popravni. Na stadion "Olimpiko grande Torino" stiže Sasuolo koji je poražen od Udinezea sa 3:1.

Bilo je u igri ekipe Ivana Jurića smisla, ideje, kombinatorike, načina da se dođe u situaciju da se zapreti... Samo je nedostajala realizacija, Nikola Vlašić je bio najagilniji... Da je stajao neki manje kvalitetan golman ispred Interove mreže ko zna kako bi se završilo. Ovako, pored Handanovića ni muva nije proletela. Čak je u drugom delu uveo Jurić i Nemanju Radonjića, imao je još jedan srpski reprezentativac (Saša Lukić na terenu 90 minuta) jednu šansu, mada je pucao pored gola.

Od sredine drugog dela meča Inter je dodao gas. Pokušavali su Lautaro i Škrinijar, međutim, morali su "neroazuri" da čekaju sve do 89. da bi se pojavio Marcelo Brozović i doneo im četvrtu pobedu u sezoni savladavši Vanju Milinkovića Savića.

Sasuolo je bolje otvorio meč i posle lepe asistencije velikog pojačanje Lorentea za Fratezija poveo 1:0 protiv Udinezea na "Dačija areni", ali ih je potom skupo koštalo isključenje Ruana u 44. minutu.

Usledio je furiozan preokret "zebri" u drugom delu igre. Pritisak je rastao i odbrana "neroverda" je konačno kapitulirala u 75. minutu. Udinezeova udarna igla Beto je dobro reagovao na asistenciju Roberta Pereire. Usledio je odličan udarac Lazara Samardžića sa distance koji je jedva odbranio Konsilji. Potom je Beto imao šansu koja je otišla preko gola... Ipak, Sasuolo nije izdržao.

U 91. minutu je Lazar Samardžić majstorijom rešio pitanje pobednilka. Pokazao je da ima sjajan šut i desnom nogom. Prošao je pored jednog, pa drugog čuvara i postigao prelep gol udarcem sa 20 metara u suprotan ugao. Beto je koji minut kasnije postavio konačnih 3:1.

Nema sumnje da nas podno Alpa očekuje jedan atraktivan i borben susret. Obe ekipe igraju napadački i na gol više. 

Prethodne sezone Torino je imao više uspeha u međosobnim duelima. Slavio je na "Mapei stadionu" sa 1:0, dok su na svom terenu "bikovi" rezmizirali 1:1.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)