SPORTING KAO UPOZORENJE PRED LESTER: Konte u potpunosti promenio DNK Totenhema!

Novosti online

17. 09. 2022. u 09:48

"PEVCI" deluju dominantno u Premijer ligi, ali portuglaska ekipa je otkrila sve mane londonskog kluba.

СПОРТИНГ КАО УПОЗОРЕЊЕ ПРЕД ЛЕСТЕР: Конте у потпуности променио ДНК Тотенхема!

FOTO: AP

Totenhem ove sezone izgleda znatno ozbiljnije nego prošlih, a najveće zasluge za to idu Antoniju Konteu. Italijanski stručnjak u potpunosti je promenio DNK ekipa, igra se u sistemu 3-5-2, opasnost najviše vreba po bokovima, dok su u sredini neumoljivi Hari Kejn i Korejac Son. "Pevci" i dalje ne znaju za poraz u Premijer ligi, međutim, sredinom nedelje su doživeli poraz od Sportinga u Ligi šampiona, što je dovoljan alarm pred susret sa Lesterom u 8. koli prvenstva.

Grupu "H" Lige šampiona sa Ajntrahtom iz Frankfurta, marseljksim Olimpikom i Sportingom mnogi su prekrstili u grupu Lige Evrope i svi su videli Totenhem kao prvoplasirani tim nakon 6. kola. Ali veliko je pitanje da li će se to desiti, a da ono bude otvoreno postarao se portugalski velikan. Ugostio je "pevce" u meču koji je izgledao kao rešenost oba tima da ne prime gol. Međutim, od 90. minuta lisabonska uspavanka se pretvorila u košmar Antonija Kontea i njegovih pulena koji nisu znali šta ih je snašlo u završnici - 2:0.

Od golova ni traga ni glasa do 90. minuta. Pedro Poro je odlično zavrnuo loptu u šesnaesterca, a nekadašnji centarfor Brage Paulinjo neodbranjivo glavom prosledio loptu u mrežu. Paulinjo je nastavio u istom ritmu i samo tri minuta kasnije poslužio je Artura Gomeša koji postavlja konačan rezultat.

Lester je jedno od najvećih razočaranje tekuće sezone. "Lisice" su daleko od prepozatljivog nivoa, trenutno su poslednji sa samo jednom osvojenim bodom. Loša forma kulminirala je porazom od Brajtona od čak 5:2.

Jeste Lester prodao Čelsiju štopera Veslija Fofanu za ogroman novac, ali Francuz je maltene čitavu prošlu sezonu bio odsutan zbog preloma noge, a Lisice su je završile na visokoj osmoj poziciji. Trenutno izgledaju kao jedan od glavnih kandidata za selidbu u niži rang i ukoliko se nešto pod hitno ne promeni, pitanje je koliko će Rodžers još ostati na klupi "King Pauer" stadiona.

Totenhem je prethodne sezone u oba navrata savladao Lester. Interesatno, oba susreta su obilovala golovima, te je igra "3+" praktično zagarantovana.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju