ŠAMPIONA ČEKA PAKAO U RAŠKOJ: "Crveno-beli" nakon Monaka gostuju lideru koji je u top formi

N.P.

11. 09. 2022. u 09:37

FUDBALERI Crvene zvezde danas od 17 časova gostuju Novom Pazaru na “Džaiz koin areni” u okviru 11. kola Superlige Srbije.

ШАМПИОНА ЧЕКА ПАКАО У РАШКОЈ: Црвено-бели након Монака гостују лидеру који је у топ форми

FOTO: M. Vukadinović

Izabranici Miloša Milojevića nakon nesrećnog poraza od Monaka pred svojim navijačima (1:0), u prvom kolu grupne faze Lige Evrope okreću se domaćem šampionatu. Fudbaleri Crvene zvezde se trenutno nalaze na drugoj poziciji sa 20 osvojenih bodova u prvenstvu i dve utakmice manje u odnosu na ostale ekipe.

Da "crveno-beli" gaje napadački fudbal svedoči gol razlika 27:4, a od početka Superlige Srbije gosti su naročito bili golgeterski raspoloženi na stadionu "Rajko Mitić". Redom je tim iz Ljutice Bogdana savladavao niški Radnički (4:0), Kolubaru (5:0), Radnik (6:0), Voždovac (4:0) i Javor (4:1). Na poslednjoj utakmici u prvenstvu aktuelni šampion  je remizirao protiv ekipe TSC (1:1) na domaćem terenu. Gostovanje u Novom Pazaru biće treće u ovoj sezoni za tim Miloša Milojevića.


Novi Pazar se nalazi u odličnoj formi, zabeležio je sedam uzastopnih pobeda. Trenutno su izabranici Vladimira Gađinovića lideri na tabeli sa 21 osvojenim bodom, ali i dve utakmice više u odnosu na "crveno-bele". Uz sedam trijumfa domaćin je doživeo i tri poraza sa gol razlikom 16:9. "Plavi" su započeli seriju pobeda od susreta sa Partizanom, a posle su savladavali TSC, Radnički Niš, Napredak, Mladost GAT i Spartak. Na poslednjoj utakmici odigranoj u domaćem šampionatu Pazarci su dobili Radnički 1923 sa 3:1, a golove za tim trenera Gađinovića su postigli Nikola Bogdanovski, Slobodan Stanojlović i Sead Islamović.


Protiv Novog Pazara aktuelni šampion je do sada odigrao 18 utakmica i zabeležio 16 pobeda uz remi i poraz. Poslednji duel između Crvene zvezde i Novog Pazara odigran je u maju ove godine u okviru polufinala Kupa Srbije na stadionu "Rajko Mitić". Domaćin je odneo ubedljivu pobedu sa 8:0, a u listu strelaca upisali su se dvostruki strelac Nikola Stanković, El Fardu Ben, Ohi Omojuanfo, Milan Pavkov, Mirko Ivanić i Petar Stanić.

Novi Pazar je u fantastičnoj formi, što rezultati u poslednje vreme i pokazuju. Međutim aktuelni šampion i pored paklene atmosfere na "Džaizkoin areni" je apsolutni favorit u današnjem spektaklu u Raškoj koji će se igrati bez prisustva publike. Očekujemo prekid neverovatne serije trenutnog lidera i trijumf Crvene zvezde. Dvojka je mala tako da predlažemo da je pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 2&2-5 (kvota 1,53)  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREDLOZI ZA GOLOVE: Tip izdvaja - vi birate